Maja Šuput prije Tatrinova ljubila je ovog poduzetnika: Imala su turbulentnu vezu, a pravi razlog prekida nikada nije otkriven

Piše: L. K. P.

Pjevačica Maja Šuput danas je sretna supruga Nenada Tatarinova,  ali prije njega imala je više veza u kojima je, kao i svi, pokušala pronaći srodnu dušu.

Sad su u javnost opet dospjele fotografije iz 2010. godine kada je u vezi bila s Marijem Kovačevićem. Tada su zajedno uhvaćeni na jahti na otoku Hvaru.

Maja je za taj mali izlet nosila kupaći kostim s ružičasto-bijelim prugicama, a uz sve je uskladila i bijele sunčane naočale. Tada je nešto bilo drugačije na njoj, a odmah je vidljivo da je imala kratko ošišanu plavu kosu.

Foto: Pixsell

Podsjetimo, Maja i Mario zajedno su bili dvije godine, a onda su naglo prekinuli iako se tada šuškalo da bi mogli stati pred oltar.

Maja i Mario vezu su započeli 2009. godine, a njihov odnos bio je turbulentan. Pjevačica i ugostitelj prvi put vezu su službeno prekinuli početkom 2012. pa su se pomirili, ali onda je stigao i konačan kraj.

Međutim, pravi razlog njihovih brojnih prekida nikada nije otkriven.

Godine 2017. Mario se oženio Majinom kopijom. Njegova supruga Andrea tada je baš poput Maje imala blajhanu plavu kosu i izraženu šminku na licu. Maja se 2019. godine udala za Nenada Tatarinova, s kojim ima i sinčića Blooma, te danas uživa u idiličnom bračnom životu.

Pročitajte još