Victoria Beckham u kupaćem kostimu koji pristaje baš svakoj ženi

Piše: L. K. P.

Iako je kuća u centralnom Londonu njihova baza, David i Victoria Beckham puno vremena provode u SAD-u. Tačnije, u Miamiju. Ništa čudno s obzirom na to da je David suvlasnik i predsjednik nogometnog kluba Inter Miami osnovanog 2018. godine.

Tamo su 2020. godine kupili stan s pet spavaćih soba, šest kupaonica i nekoliko terasa. Osim u luksuznom stanu, bračni par uživa i na svojoj pet miliona funti vrijednoj jahti Seven koja je ime dobila po broju dresa koji je Beckham nosio dok je igrao u Manchester Unitedu.

David i Victoria usidrili su se u blizini Miamija, u društvu svoje 12-godišnje kćerke Harper Seven, i uživali u pogledu na ocean. Victoria je pritom pokazala kako i dalje preferira isključivo klasične kupaće kostime.

Britansku dizajnericu i bivšu članicu legendarne grupe Spice Girls na plaži ili jahti nikad nećete vidjeti u trendovskim kupaćim kostimima s raznim aplikacijama ili dodacima.

Prošle godine tokom ljetovanja je nosila crveni bikini klasičnog kroja, a ove godine odlučila se za model u crnoj boji.

Za crni bikini mogli bismo reći da je mala crna haljina kupaćih kostima. Nikad ne izlazi iz mode, uvijek je tražen i pristaje baš svakoj ženi. Ako ne znate koji kupaći kostim odabrati u moru trendova, crni bikini je ziheraška opcija u kojoj ćete izgledati sjajno.

Pročitajte još