Sjećate li se glumice koju je Filip Živojinović volio prije Aleksandre Prijović

Piše: L. K. P.

Filip Živojinović i Aleksandra Prijović važe za jedan od skladnijih parova na estradnoj sceni, imaju sina Aleksandra i već godinama uživaju u braku i ljubavi.

Mnogi zato zaboravljaju na to kako su izgledali njihovi životi ranije, ali javnost je interesovao Filipov ljubavni život i prije Prije, shodno tome da potiče iz porodice Živojinović, čiji život su mediji uvijek rado pratili.

Najstariji sin Bobe Živojinovića prije nekoliko godina bio je u ljubavnoj romansi koja je privlačila pažnju na svakom korakom, a tada mu je djevojka bila Maja Mandžuka.

Popularna glumica najveću slavu je stekla početkom 2000-ih, kada je svjetlost dana ugledao film “Munje” u kojem je ona briljirala u ulozi Kate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Mandzuka (@majamandzukaofficial)

Ona godinama živi i radi u Americi, a u Srbiju dolazi i zbog poslovnih i zbog privatnih obaveza.

Maja je diplomirala na Univerzitetu za umjetnost, tv i filmsku produkciju u Beogradu, a onda kada je nakon ogromnog uspjeha sa „Munjama“ izgledalo da će nizati uloge u Srbiji, sasvim spontano, spakovala je kofere i odeslila u Ameriku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maja Mandzuka (@majamandzukaofficial)

Maja i Filip zaljubili su se u Americi i nakon godinu dana zabavljanja odlučili su da pređu na sljedeći korak, te su tamo i započeli zajednički život. Često su tamo ugošćavali Lepu Brenu, Bobu i Filipovu braću, pravili su zabave, putovali zajedno i rijetko kada su bili razdvojeni. Ipak, nakon četiri godine, stavili su tačku na romansu, a o razlozima rastanka nikada nisu htjeli da pričaju u medijima.

Špekulisalo se da su brojne nesuglasice razlog kraja ljubavi, a par se nikad nije oglasio povodom ovih navoda, čak ni da demantuje.

Pročitajte još