Tom Cruise jedva dočekao razvod Sofije Vergare: Nekada su bili par, nije je prežalio, želi da mu da drugu šansu

Piše: L. K. P.

Tom Cruise (61) nekad je ljubio Sofiju Vergaru (51). Atraktivna Kolumbijka nedavno je okončala brak s glumcem Joeom Manganiellom (46), a Cruise je drugu priliku jedva dočekao, kako piše NY Post.

– Oni već imaju određenu povijest, no to je više bila kratka ljubavna veza nego prava romansa – rekao je izvor za britanski časopis The Mirror.

Romansa se dogodila još 2005., prije nego što se Cruise zaljubio u glumicu Katie Holmes (44), s kojom je u braku bio šest godina.

Tom i Katie zajedno imaju kćerkicu Suri, s kojom glumac iz religijskih razloga nije u kontaktu.

– Navodno su se zabavljali na Hollywood Hillsu i uživali. Sofia tada nije baš davala signale da želi nešto dugoročno, pa se to završilo na potpuno prijateljski način i ostali su prijatelji – dalje se navodi.

Cruisea je s Vergarom spojio njegov prijatelj Will Smith u februaru 2005. Paparazzi su par fotografirali zajedno na samo jednom spoju, a romansa je navodno propala nedugo nakon toga.

Sumnja se da su razlozi neuspjeha ovog para također bili vjerske naravi. Sofija je, naime, katolkinja te ju je bilo strah da Tom ne bi zahtijevao da se pridruži scijentologiji.

Pročitajte još