Vlatka Pokos pronašla novi posao: Evo šta će raditi u splitskom hotelu

Piše: L. K. P.

Bivša voditeljica Vlatka Pokos (53) prošle je godine mnoge iznenadila svojom odlukom o povratku u Hrvatsku. Vlatka se tada vratila kako bi se natjecala u showu Ples sa zvijezdama, a nakon što je napustila natjecanje, nije se vratila u Kanadu. Pokos je ostala u Hrvatskoj, a sada se otkrilo i kojim se poslom bavi.

Pokos se, kako piše Slobodna Dalmacija, zaposlila u splitskom hotelu Ambasador, gdje radi tokom sezone na puno radno vrijeme, na tzv. concierge-usluzi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vlatka Pokos (@vlatkapokos)

Uprava hotela upravo je nju izabrala za taj posao jer, kako kažu, ima sve kvalitete potrebne za rečeni posao savjetovanja klijenata u vezi s njihovim željama tijekom boravka u Splitu i u Ambasadoru: elokventna je i “oboružana” aktivnim znanjem nekoliko svjetskih jezika, krasi je komunikativnost i ima visok stupanj motivacije, a ni ugodna vanjština svakako nije na odmet.

Njeno radno mjesto u smislu mikrolokacije jest aula hotela gdje ima svoj prostor u kojem osluškuje prohtjeve gostiju,a najčešće je riječ o organizaciji evenata, nekih intimnijih proslava i sličnih pothvata tokom boravka, objasnili su iz hotela.

Pokos je ranije radila u Kanadi i bila angažirana u prodaji luksuzne odjeće, obuće i modnih dodataka. Vlatka se 2006. udala za 27 godina starijeg Josipa Radeljaka Dikana nakon što su pet godina bili u vezi, a konačno su se razveli 2008. godine.

Pročitajte još