Kćerka Nikoline Pišek žrtva sajber nasilja: Voditeljica ogorčena, poručila samo jedno

Piše: I. H.

Nikolina Pišek imala je veliku neprijatnost kada su na njenom Instagram nalogu osvanule uvrede na račun njene mlađe kćerke Une Sofije.

Voditeljica je objavila ružne riječi koje je nepoznata žena uputila njenoj nasljednici, a potom osudila i rekla da će se boriti i truditi da se ljudima koji se kriju iza ovakvih profila stane na put.

“Ova djevojčica je još kao beba uvijek imala neku skroz čudnu facu… A izgled je na Nikolinu i njenu majku (prije operacija)“, napisala je dotična osoba.

Nikolina joj je odgovorila na komentar, a potom i objavila fotografiju sa profila kako bi svi mogli da vide.
“Draga Jelena, (ironija i sarkazam, prevodim jer izgledate kao osoba kojoj treba prevod). Meni je želja vidjeti vaš mozak, budući da imate potrebu komentarisati jednu savršeno normalnu i lijepu (a meni najljepšu na svijetu) djevojčicu od osam godina, i to na profilu njene majke, a koju vas niko nije natjerao da pratite. Ne sjećam se da sam vam zavrtala ruke iza leđa i čupala vam nokte tjerajući vas da me pratite. Ali vi to činite. Pritom mrzeći samu sebe zato što to činite. Koja vam je dijagnoza?“, napisala je izrevoltirana voditeljica, pa dodala:


“I nemojte me, molim vas, niti iz najbolje namjere ušutkivati, i govoriti mi da se ne treba osvrtati. Ne. Takve psihopate su trulež našeg društva, koja na naše ignorisanje rastu. Da zbog ove spodobe moja ili nečija djevojčica pomisli da nije dovoljno dobra?“.

Pročitajte još