O ovim ljubavnim vezama brujala je cijela Jugoslavija

Piše: L. K. P.

Godinama su novinske stupce punile romanse koje su sad već davno zaboravljene. Mnogi su već zaboravili da su Bajaga i Alka Vuica četiri godine bili zajedno, Bebi Dol je bila ludo zaljubljena u pokojnog Massima Savića, a Saša Popović zabavljao se s Nedom Ukraden.

Bajaga se nedavno razveo nakon 33 godine braka, a njegova bivša supruga, s kojom je dobio dvoje djece, ostala je nepoznata javnosti. Ipak, o njegovoj četverogodišnjoj vezi s kolegicom s estrade Alkom Vuicom i dan danas se priča, čak nakon četiri desetljeća.

-Bili smo mladi i voljeli smo se. Jedna od pjesama koja je nastala iz naše ljubavi jest ‘Gdje Dunav ljubi nebo‘. I dalje smo prijatelji, čujemo se, viđamo… Ljubav je energija koja ne nestaje. Možda zaljubljenost prođe, ali prava ljubav ostaje zauvijek, rekla je jednom prilikom Alka Vuica za srbijanske medije. Bajaga je pjevačici posvetio hitove ‘Zažmuri‘ i ‘Sa druge strane jastuka‘.

U isto vrijeme voljeli su se Bebi Dol i Massimo Savić. Oni su u osamdesetima imali burnu vezu, a slovili su za jedan od omiljenih parova bivše Jugoslavije. Oboje su tada bili na vrhuncu slave.

– Bio je uporan u tome da me osvoji i jednom me na aerodromu dočekao s cvijećem. Tada je sve počelo. Upoznao me je s majkom, koja je živjela u Istri. Jako me voljela. Međutim, kad je krenuo rat, nismo se mogli dogovoriti hoćemo li biti u Istri, Zagrebu ili Beogradu. Tada smo prekinuli, ispričala je jednom prilikom pjevačica.

Saša Popović je prije supruge Suzane Jovanović bio s pjevačicom Nedom Ukraden.

– Ostavila sam ga jer se udvarao drugim ženama. Bilo je i lijepih i ružnih trenutaka. Sašina i moja veza počela je slučajno, naši putevi su se u jednom trenutku spojili, pa su se razišli, ispričala je Neda u jednom intervjuu.

 

 

Pročitajte još