Teški trenuci Sandre Bullock: U 57. godini njen dugogodišnji partner izgubio bitku s bolešću

Piše: L. K. P.

Dugogodišnji partner Sandre Bullock Bryan Randall (57) preminuo je tokom vikenda, a porodica je danas u javnost pustila ovu tragičnu vijest. U ovim teškim trenucima porodica je zamolila za privatnost.

Dugogodišnji partner Sandre Bullock u tajnosti se borio s ALS-om, ali nakon tri godine bolest je pobijedila.

-S velikom tugom javljamo da je 5. kolovoza Bryan Randall mirno preminuo nakon trogodišnje borbe s ALS-om. Bryan je rano odlučio da njegovo putovanje s ALS-om ostane privatno, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtjev’, stoji u priopćenju obitelji koja je potpisana kao ‘Njegova porodica puna ljubavi’.

Randall i Bullock odlučili su svoj život držati podalje od javnosti, a cilj para bio je posvetiti se porodici.

Par je zajedno od avgusta 2015. godine kada ga je holivudska glumica angažirala Randalla da fotografira rođendansku proslavu sina Louisa. Proteklih godina njihov je odnos imao mnoge uspone i padove, a navodno su još prošle jeseni razmišljali trebaju li nastaviti s ljubavnom vezom.

Par se nikad nije vjenčao, a u novembru 2021. Bullock je govorila o njihovoj sreći i bez službenog papira: ‘Ja sam netko ko zna kako izgleda razvod. Pronašla sam sada ljubav svog života i imamo zajedno troje djece, budući da on ima stariju kćerku, i to je najbolja moguća stvar. Nije mi potreban papir kako bi pokazala da sam odana partnerica i odana majka.’

Pročitajte još