Dijeta Aleksandre Radović pomoću koje je smršala 10 kilograma i dobila figuru pješčanog sata

Piše: L. K. P.

Aleksandra Radović potrudila se da pronađe najbolji način da dovede kilažu na onu koja je za nju idealna. U tome je uspjela zahvaljujući ishrani i fizičkoj aktivnosti.

Ubrzo, je poželjela da primjenjuje dijetu koja je izbalansirala njenu ishranu, a ključno je to što izbjegava da jede testo. Ona doručkuje žitarice s jogurtom, ruča uglavnom piletinu sa špinatom, a večera salatu.

– Imam balansiranu ishranu, pazim na unos hljeba, brašna, tijesta. Slatkiše volim, ali ih ne jedem stalno, već kada baš poželim. Za izgled je malo zaslužna i genetika jer u mojoj porodici svi izgledaju dobro i mlado, rekla je Aleksandra i dodala:

„Svako jutro idem na trening, to preporučujem svim ženama. Da biste gubili na kilaži, važna je svakodnevna fizička aktivnost. Za sve ove godine to se pokazalo kao dobitna kombinacija u borbi protiv suvišnih kilograma. Žene se obično vade da nemaju vremena, ali to ne smije da bude izgovor. Neka nađu neku teretanu u blizini i neka svako jutro po 45 minuta brzo hodaju na traci. Kad god imam višak slobodnog vremena, odradim duži trening ili odem na plivanje. Na proljeće i ljeto praktikujem i brzi hod u prirodi. Volim parkove i šume”

Osim šetnje ona praktikuje i druge vježbe, u kojim zaista uživa.

-Volim čučnjeve, preskakanje užeta, trbušnjake sa šipkom i loptom. Ma sve mi prija! Vrlo često kada imam gostovanje u nekom jutarnjem programu, odmah pravo sa televizije sa  šminkom odem na trening. Baš se trudim da ne propustim nijedan trening, zaključila je Radović.

Pročitajte još