Catherine Zeta Jones plijeni pažnju Italijom: Oduševila fanove ljetnom kombinacijom

Piše: I. H.

 

Catherine Zeta Jones, poznata Wales-ska glumica i dobitnica Oskara, sa svojim fanovima podijelila je fotografiju modnog izgleda s plaže, na kojem bi joj mnogi pozavidjeli. Ova 53-godišnja zvijezda sa trenutnom adresom u Hollywood-u, odlučila je odmor provesti u malom romantičnom mjestu na italijanskoj obali Amalfi, gdje se uputila sa svojim suprugom, glumcem Michaelom Douglasom i njihovim prijateljima. Da je ovaj par oduševljen Italijom, govori i činjenica da se već godinama vraćaju tu i uživaju u čarobnim prizorima duž cijele italijanske obale.

Catherine je otkrila kako uživaju na jahti usidrenoj nedaleko od Caprija, a posebnu pažnju plijenio je njen styling – glumica je preko crnog kupaćeg kostima prebacila maxi haljinu s uzorkom modne kuće Missoni. Riječ je o njihovoj ljetnoj kolekciji, tako da ovaj model maxi haljine prvenstveno služi da se nosi preko kupaćeg kostima na plaži, obzirom da ima visok izrez s obje strane koji seže do pojasa.

Plavoj haljini dodala je traku za kosu iste boje i natavno, nezaobilazni ljetni dodatak – sunčane naočale, a sa šljkočastim japankama „razbila“ je monotoniju i unijela dašak glamura.

Ono po čemu se posebno isticala na ljetovanju je količina nakita koju nosi – velike naušnice, bogata ogrlica i narukvica bili su njeni modni dodaci za popodnevni ljetni odmor na jahti.

Sve one dame koje je osvojila ova „morska“ haljina slavne glumice – radi se o modelu kuće Missoni s prepoznatljivim chevron uzorkom, visokim bočnim izrezima i detaljima za koji treba izdvojiti 242.35 eura.

Pročitajte još