Eva Longoria pokazala zavidnu figuru u Španiji: Trud i rad su se isplatili

Piše: I. H.

 

Eva Longoria, popularna američka glumica i zvijezda serije „Očajne kućanice“, ljetovanje provodi sa sinom Santiagom u Španiji. Svojim šarmom, ali i figurom u bikiniju skrenula je pažnju mnogim turistima, ali i tamošnjim paparazzima.

 

Eva je u bikiniju naglasila dekolte i odličnu figuru kojom se može pohvaliti zahvaljujući vježbanju kojem se posvetila nakon borbe s viškom kilograma koje je skupila prije i nakon trudnoće.

Ova 48-godišnja glumica je ponosna ambasadorica za Global Gift Gale, događaj koji se održao u julu na Costa Del Solu, a koji je namijenjen za skupljanje novca za siromašne žene i djecu širom svijeta. Nakon uspješno ispunjenih obaveza, zasluženi odmor pronašla je na španskoj obali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Inače, Eva veliku pažnju posvećuje odlasku u teretanu i upravo se zbog toga i može pohvaliti tako savršenim tijelom.  Nakon što se dugo vremena borila sa viškom kilograma, odlučila je stati tome u kraj i posvetiti se fitnesu i zdravom načinu života, što joj se itekako isplatilo, jer gdje god da se pojavi izaziva oduševljenje svojih fanova.

 

Jednom prilikom je otkrila da joj za održavanje figure naročito pomaže skakanje po trampolini: “Jako je zabavno! I dobro je za moja koljena, jer sam stara. Nekad sam trčala, više to ne mogu. Trampolina je jako dobra. Odličan je za moje tijelo, pogledajte šta mi je napravio”.

Osim treninga, veliku važnost u gubljenju kilograma ima i prehrana, pa se Eva, nakon porođaja 2018., posvetila zdravom načinu ishrane. Prestala je konzumirati šećer, tjesteninu i alkohol, a najčešće jede organske i svježe namirnice. Voli pojesti orahe s jogurtom, a trudi se izbjegavati šećer i ugljikohidrate.

 

Za doručak najčešće jede jaja i svježe voće, za ručak piletinu ili puretinu s povrćem kuhanim na pari, a za večeru je tu riba s povrćem. Njezini međuobroci najčešće se sastoje od svježih krastavaca, koje začinjava limunovim sokom, jabuke i sir ili maslac od kikirikija, a voli i jogurt od vanilije.

 

Eva je posljednjih nekoliko godina najviše posvećena porodičnom životu i brizi o Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 55-godišnjim Joseom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria)

Pročitajte još