Zavirite u dom Meryem Uzerli: Svaki detalj je pažljivo biran, a glavnu riječ vode Lara i Lili

Piše: L. K. P.

Turska glumica Meryem Uzerli (39), koja se proslavila po ulozi sultanije Hurem u seriji “Sulejman Veličanstveni” već nekoliko godina živi idilično, nakon što je u prošlosti imala mnogo problema.

Ona je prvo napustila seriju koja ju je proslavila zbog, kako je pričala, sindroma sagorijevanja na poslu, a prije nekoliko godina mediji su pisali da je pokušala da oduzme sebi život.

Kako se tada pisalo, nakon što je svom bivšem partneru i brokeru Kanu Ateshu rekla da čeka dijete s njim, on je ostavio.

Ona se oporavila, posvetila se kćerkici Lari, a potom je s novim partnerom, o kojem ne želi da govori dobila kćerku Lili.

Njena sretna mala porodica danas vodi skladan i harmoničan život, a Meryem, koja je rođena u njemačkom gradu Kaselu, odlučila je da se skrasi u Berlinu.

– Ovdje je moj dom. Ovdje su moji prijatelji, moja porodica. Poznajem ulice kao svoj dlan. Osjećam se dobro. Ovdje nisam poznata, ista sam kao ostali. U Berlinu nisam zvijezda, već slobodna žena i majka – istakla je Meryem

Meryem Uzerli je više puta dijelila fotografije nastale u njenom domu, pa su njeni pratioci imali priliku da zavire u savršeno dotjeran enterijer kojim dominiraju svijetli tonovi.

Pored bijelih zidova i krem podova, u uređenju je ona koristila dosta svijetlog drveta, kao i drvenog namještaja ofarbanog u bijelo. Kada je riječ o foteljama, one su jednobojne, jednostavnog dizajna i nešto tamnije, a dok je u dnevnom boravku najprimjetnija udobna i prostrana siva ugaona garnitura.

Glumica se najčešće fotografiše pored crnog stočića u obliku starinskog bicikla i klasičnog kamina, a često se u njenom komadiću raja mogu vidjeti prelijepi buketi.

Domom Meryem Uzerli dominiraju umjetnička djela, koja krase sve zidova, a ona se odlučila za velike apstraktne slike koje skreću pažnju u svakom kutku.

Pročitajte još