Sanela Jenkins rodila još jednu djevojčicu: Čestitke pristižu sa svih strana, pridružila se i Lindsay Lohan

Piše: I. H.

 

Jedna od najpoznatijih Bosanki u svijetu, Sanela Jenkins porodila se u 51. godini. Na svijet je donijela još jednu djevojčicu, a svoju sreću podijelila je fotografijom iz bolnice na svom Instagram profilu.

“Dobrodošla na svijet naša slatka djevojčice. Upoznajte Elodie Mae Book. Rođena je 8. avgusta 2023.”, napisala je Sanela u opisu, dok u naručju drži bebu, a njen zaručnik ih zaljubljeno posmatra.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)

U ekskluzivnom intervjuu za magazin “Azra” Sanela je potvrdila četvrtu trudnoću.

Jenkins je nedavno na svom instagram profilu objavila fotografiju gdje pozira u devetom mjesecu trudnoće, gdje je otkrila da s nestrpljenjem čeka rođenje četvrtog djeteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sanela Diana Jenkins (@sdjneuro)

Ovo je njeno drugo dijete sa zaručnikom Asherom Monreom, imaju već jednu djevojčicu Eliyanu koju je Sanela rodila prije tri godine, a iz prvog braka sa bivšim suprugom Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćerku Eneyu.

Veliki broj čestitki pristiglo je na Sanelinu adresu, a čestitkama se pridružila i glumica Lindsay Lohan, koja je također nedavno postala majka.

Sanela Diana Jenkins, svjetski poznata poduzetnica i filantropkinja, rođena Sarajka koja živi u Los Angelesu, ljubav i neraskidivu vezu prema svojoj domovini Bosni i Hercegovini i rodnom gradu odavno je dokazala.

 

Pročitajte još