Glumac Emir Fejzić zaprosio svoju djevojku i kolegicu Hanu Zrno: Rekla je “da”, jedna mala priča o velikoj ljubavi

Piše: L. K. P.

 

Glumac Emir Fejzić zaprosio je svoju djevojku i kolegicu glumicu Hanu Zrno. Lijepe vijesti objavili su na društvenim mrežama uz nekoliko romantičnih fotografija.

Svojim pratiocima i prijateljima pokazali su kako je izgledao ovaj vrlo važan trenutak u životu zaljubljenog para, koji se odlučio na zajednički život.

Emir je kleknuo pred svoju Hanu, a ona je rekla da.

– Jedna mala priča o velikoj ljubavi, poručili su u opisu fotografija.

Veliki broj čestitki pristigao je zaljubljenom paru.

Emir i Hana vješto su skrivali svoju ljubav od očiju javnosti.

Mlada glumica Hana Zrno ostvarila je svoju prvu profesionalnu ulogu u filmu “Praznik rada” Pjera Žalice. Hana je inače kćerka Almina Zrne, jednog od najistaknutijih bh. fotografa.

Glumac, profesor na Akademiji scenskih umjetnosti, plesač i koreograf, Emir Fejzić (35) publiku je osvojio ulogom u hit-predstavi „Dame biraju“ reditelja Admira Glamočaka. Nakon toga nastavio je nizati uloge u pozorištu, serijama i filmovima. Kao glumac angažiran je u projektima Narodnog pozorišta u Sarajevu, SARTR-a, Kamernog teatra 55, u filmovima „Jasmina“, „Mama“, „Na putu“, kao i u serijama „Lud, zbunjen, normalan“, „Konak kod Hilmije“ i „Bez rizika“. Dobitnik je nagrade „Glumac godine“ Dramskog i dokumentarnog programa BH radija 1, 2011. godine.

 

Pročitajte još