Harry Styles opet zaljubljen: Evo ko mu je osvojio srce

Piše: I. H.

 

Nakon prekida sa Olivijom Wilde, Harry-a Styles-a je ponovno osvojila glumica.

Nakon prekida dvogodišnje ljubavi sa glumicom Olivijom Wilde u novembru prošle godine, zavodljivi Styles je u aprilu uhvaćen u strastvenom zagrljaju sa modelom Emily Ratajkowski, što se pokazalo kratkotrajnom vezom, ili čak nekim prisnijim druženjem dok je bio u posjeti Japana.

No, ovaj put je pjevač definitivno krenuo dalje nakon svoje najduže veze, ovaj put je uhvaćen sa kanadskom glumicom I modelom Taylor Russel i sve su prilike da bi ova veza mogla potrajati.

Prvi put su viđeni prošlog mjeseca kad su se nakon njegovog koncerta u Beču držali za ruke, a sada su romantičnim zagrljajima i poljupcima u Londonu potvrdili romansu.

Nakon njene predstave “The Effect” u Londonu, uhvaćena je nedaleko od Narodnog pozorišta u zagrljaju poznatog pjevača, ne mareći za medije.

 

Prema pisanju Britanskih medija, romansa traje već neko vrijeme, a  mediji ih povezuju od jula, kad je uhvaćena kako uživa u VIP loži na njegovom koncertu u Beču. Poslije koncerta viđeni su kako se drže za ruke, no tad nisu željeli komentarisati vezu koja je sad isplivala u javnost.

Kanađanka, čija je karijera počela na indie sceni, odrasla je u malom mjestu Deep Cove nedaleko od Vancouvera. Otac joj je, također, glumac zbog čijih se angažmana porodica često selila, piše Page Six.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Russell (@tayrussell)

Jednom prilikom je otkrila da su živjeli na socijalnoj pomoći i da su se konstantno borili sa nedostatkom novca.”

Sa osamnaest godina počela je pohađati svoj prvi kurs glume, a kada je dovoljno uštedjela od honorarnih poslova, kupila je polovni automobil i odvezla se u Los Angeles.

Radila je u restoranima, kao prodavačica u zlatari, čak i u mesnici dok ne bi dovoljno zaradila da neko vrijeme odlazi na audicije. Taj “recept za preživljavanje” ponavljala je sve dok se nije probila jednom od glavnih uloga u Netflixovoj SF seriji “Izgubljeni u svemiru” i u romantičnoj drami “Valovi”. Sada nastupa u pozorištu, a očarala je i Harryja Stylesa.

 

 

 

 

Pročitajte još