Meghan Markle promašila godišnje doba: Sve je iznenadila svojim stajlingom

Piše: I. H.

 

Meghan Markle je svojim stajlingom izazvala brojne negativne i iznenađujuće komentare na društvenim mrežama. Izgleda da joj je bilo jako hladno kad je obukla zimski kaput na temperaturi većoj od 20 stepeni, što je izazvalo lavinu komentara.

Vojvotkinja od Sussexa, nosila je kombinaciju u vrijednosti od 5000 eura u Montecitu u Kaliforniji, gdje živi sa suprugom, princom Harryjem i djecom.

Iako sama vrijednost kombinacije nije iznenađujuća, javnost su posebno šokirale fotografije Meghan u debeloj majici, dugim pantalonama, marami i kaputu.

Sada već bivša glumica hodala je po parkingu, a blizu nje je stajao njen tjelohranitelj. Bio je 21 stupanj Celzijevih, što je za Meghan očito bilo dovoljno da iz ormara izvuče jesenju i zimsku odjeću. Fotografije pogledajte ovdje.

Kaput marke Max Mara koji košta oko 1480 eura, Hermesov šal od kašmira od 1120 eura, bijele pantalone, Channelove cipele koje koštaju oko 1050 eura, Givenchyjev kaiš od 400 eura te Goyard torba od 1500 eura, činili su njen outfit.

Na društvenim mrežama pojavili su se brojni komentari na račun njenog izgleda, koji su uglavnom govorili o tome da je Meghan očito izgubila kalendar kad se odlučila za kaput ma ovoj temperature.

“Jesi li skroz poludjela? Kakav te kaput spopao?!”, bili su samo neki od komentara.

 

Na službenim internet stranicama Buckinghamske palace, porodica je nedavno izbacila titulu HRH, odnosno Njegovog Kraljevskog Visočanstva princa Harryja, što je za njega sigurno bio težak udarac. Međutim, bez obzira na to što su napustili kraljevsku porodicu i osramotili ih više puta, stručnjaci smatraju da kralj Charles III. neće mlađeg sina ostaviti bez svih titula.

Kraljevski biograf Robert Jobson ističe da je čuo iz palače kako Charles neće Harryju i Meghan oduzeti titule vojvode i vojvotkinje od Sussexa, jer su to dobili na dar od pokojne kraljice Elizabete II. na dan vjenčanja 2018. godine. Čak i da u budućnosti Meghan postane predsjednica Amerike, titulu vojvotkinje joj niko ne može oduzeti.

 

 

 

Pročitajte još