Gisele Bündchen progovorila o razvodu: To je bila smrt mojih snova

Piše: I. H.

Brazilska manekenka Gisele Bündchen,prokomentarisala je razvod od svog bivšeg muža Toma Bradyja, NFL zvijezde. Nakon trinaest godina braka stavili su tačku na kraj svoje priče, a razvod je opisala kao “smrt njenih snova”.

Opovrgla je glasine iz medija koji su pisali da je do razvoda došlo jer je Gisele dala ultimatum sportisti da bira između nje i njegove karijere, rekavši da je uvijek navijala i da će navijati za njega svim srcem, te da je jedino što želi da mu se svi snovi ostvare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

Iako razvod Gisele od Toma Bradyja nije prošao bez pažnje medija, ona je za Vogue Brazil priznala da su joj medijska nagađanja o razvodu bila jako bolna.

“Uvijek sam vjerovala da svaka situacija, ma koliko izazovna bila, uči nas nečemu i pomaže nam da rastemo”, rekla je Gisele Bündchen u intervjuu.

“Razvodi nikada nisu laki, pogotovo kada mediji prate svaki korak”, rekla je.

“Pokušala sam se usredotočiti na svoju djecu, svoje zdravlje i svoje projekte i snove”, izjavila je Gisele Bündchen, dodavši da radi na sebi svaki dan i da želi postati bolja verzija sebe.

Iako razvod od Bradya nije bio lak, manekenka je sada u vezi sa svojim instruktorom Jiu-Jitsua, Joaquimom Valenteom, a povezivali su je i sa milijarderom i vlasnikom hotela Jeffreyjem Sofferom, što je ona odbacila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tom Brady (@tombrady)

Tom Brady je krajem jula privukao je pažnju nakon što su ga paparazzi uslikali kako se druži s Irinom Shayk, nakon čega su ih mediji počeli povezivati.

Ipak, kada se nedavno na društvenim mrežama Tom Brady prisjetio svog rođendanskog putovanja u Afriku, Gisele Bundchen je u komentarima objavila emoji s rukama koje mole.

Pročitajte još