Sina Mihaela Šumahera osvojila Bosanka: Evo ko je Laila Hasanović iz Srebrenice

Piše: L. K. P.

Njemački vozač Formule 1, Mik Šumaher (Mick Schumacher), sin jednog od najboljih vozača u historiji sporta, Mihaela Šumahera (Michaela Schumachera), u ljubavnoj je vezi s manekenkom Lailom Hasanović, djevojkom porijeklom iz Srebrenice.

Naime, njih dvoje su zajedno otputovali na odmor, a on je na društvenim mrežama podijelio njihovu zajedničku fotografiju. U opis je stavio emotikon u obliku srca. Fanovi su mu čestitali u komentarima.

“Želim vam svu sreću. Prelijep ste par”, “Napokon si objavio da ste zajedno”, “Čestitam, iako sam ljubomorna” su samo neki od komentara.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mick Schumacher (@mickschumacher)

Prije je objavio fotografiju na kojoj se drže za ruke te nose iste narukvice. Njih dvoje su se upoznali na Grand prixu u Belgiji. Ona je rođena u Danskoj, a često posjećuje Srebrenicu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Podsjećanja radi, Laila je 2019. godine ušla u finale Izbora za Miss Universe Danske. Prije Šumahera, Laila je bila u vezi s danskim nogometnim reprezentativcem Jonasom Olderom Vindom (Wind), kojeg je kasnije zamijenila poduzetnikom Alvarom Gelingsom.

Njemački „Bild“ prvi je objavio vezu o zaljubljenom paru.

Pročitajte još