Rita Ora pokazala avanturistički duh: Spremna na sve izazove

Piše: I. H.

Kad je pjevačica Rita Ora otpjevala svoj hit “Anywhere”, stvarno je mislila da bi išla bilo gdje.

Pjevačica je gostovala u “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge” na National Geographic-u.

Pridružila i Bearu Gryllsu u novoj epizodi njegove emisije “Running Wild with Bear Grylls: The Challenge” koja se prikazuje na National Geographicu. Međutim, učinila je to u svom fazonu jer je sa sobom, od svih stvari koje bi joj mogle zatrebati, ponijela sprej za grlo i balzam za usne.

 

Poznati avanturist pjevačicu je poveo na dvodnevnu avanturu u američkoj saveznoj državi Nevada, međutim, prvo je trebalo je stići na mjesto odakle će njihova preživljavanja u divljini i započeti. Iako nije bio u pitanju jednostavan zadatak, jer je za dolazak na lokaciju bilo potrebno skočiti iz aviona, Rita nije poklekla svojim avanturističkim duhom, te je spremno i poprilično hrabro dočekala trenutak iskakanja iz aviona, bez obzira na to što je pri skoku trebalo malo pogurati. U letu joj se, omakla i mala psovka, ali pri slijetanju je bila poprilično oduševljena ovim nezaboravnim iskustvom.

 

“Ovo je bilo nevjerojatno. Koja vožnja” komentirala je kasnije.

 

No, prava avantura je tek počela, jer je bilo potrebno preživjeti u, ne baš gostoprimljivom, okruženju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bear Grylls OBE (@beargrylls)

Bear Grylls poznat je po svojim interesantnim avanturističkim metodama preživljavanja, a I Ritu je, tokom snimanja ove episode, nekim naučio. To je, naravno, uključivalo i potragu za vodom u pustinji koja ih je odvela do lokve blata koje su potom skupili u staru čarapu i procijedili u bocu za kasnije.

Osim toga, naučio ju je kako se penjati po stijenama, što je pjevačici izazvalo strah, ali je i to, baš kao i ove ostale zadatke, uspješno savladala.

Jedan od najzanimljivijih dijelova emisije bila je večera za koju je poslužen pečeni golub kojeg su pronašli u pustinji.

“Zapravo je bilo iznimno ukusno. Poput piletine. Poput suhe, pješčane piletine” rekla je Rita.

 

 

 

Pročitajte još