Najpoznatija loto djevojka bivše Jugoslavije: Sina sam izgubila dva sata nakon poroda

Piše: L. K. P.

Najpoznatija loto djevojk,  Suzana Mančić (66) danas je ponosna majka dvije kćerke, Teodore i Natalije, ali prije nego što ih je dobila, prošla je kroz velike gubitke. Mančić  je osamdesetih i početkom devedesetih izgubila čak tri bebe. Posljednju bebu rodila je u šestom mjesecu trudnoće, ali nažalost dječak nije preživio.

-Izgubila sam ga poslije dva sata, možda i sat vremena. Kada je ta pedijatrica došla i rekla: ‘Nemojte se nadati.’ I tu sam stala i rekla: ‘Dobro, neću se nadati, gotovo je, ispričala je Suzana Mančić za Blic.

-Sretnih trenutaka je u životu jako malo i treba ih prepoznati i uživati u njima. Čini mi se da sam sreću vukla za rukav. Naravno, nesreća je neizbježna. Od malih nogu sam imala trenutke kada bi me koža boljela od straha ako zakasnim 10 minuta kući jer me čeka tata. Bio je strašan i veoma strog. Kasnije su se nizali loši trenuci, nije bilo ništa strašno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Suzana Mancic (@suzanamancicofficial)

Recimo, simpatično je za jednu mladu djevojku, da mi je najstrašniji rođendan bio kada sam napunila 23 godine. S 23 godine pretpostavka je bila da ćemo tada završiti gimnaziju, pa fakultet, pa se zaposlite, poslije ide udaja, rađanje djece i to je kraj života, ispričala je, a osvrnula se i na to kako je uspjela preživjeti sve te teške situacije koje su joj obilježile život.

-Karijera koju sam imala, imam je i sada, ali sam prije svega bila jugoslavenska zvijezda. Sve što se treba dogoditi, dogodi ti se. Ostavi te dečko pred vjenčanje, ostaneš bez roditelja, udaš se pa želiš djecu, pa izgubiš jedanput, pa dvaput, pa triput.

To su sve teški trenuci koji prate svako živo biće. Treba se pomiriti s gubitkom i da ga nadvladamo, to je velika stvar. Kada te bace, kada padneš u blato, moraš duboko udahnuti, sabrati se, ustati i nastaviti dalje, rekla je Suzana.

Pročitajte još