Demi Moore uživa u Grčkoj: U bikiniju pokazala zavidnu figuru i u 60. godini ostavlja bez daha

Piše: I. H.

 

Iako je nedavno postala baka, 60-godišnja glumica Demi Moore još uvijek se može pohvaliti vitkim tijelom i mladolikim izgledom.

Popularna glumica se trenutno nalazi na odmoru u Grčkoj, kao i mnogi Amerikanci dubokih džepova, a uhvaćena je kako uživa u toplom okeanu, dok pliva uz pomoć roze spužve za vodu, te se vraća na brod i briše peškirom.

Zavidnu figuru pokazala je u bikiniju boje mente, američkog brenda Onia, s gaćicama izrezanima u obliku slova „V”. Demi nije bila našminkana, kosu je podigla u visoku pundžu, a sunčanim naočalama štitila je oči.

 

 

Vrijeme na odmoru Demi provodi sa svojim prijateljima, Andreasom i Athanasijom Steggos, na njihovoj luksuznoj jahti, a osim prijateljstva veže ih to što je ona kuma njihovoj najmlađoj kćeri, Ariadne-Zoe. Troje prijatelja viđeno je kako uživa u društvu Amazonovog osnivača i jednim od najbogatijih ljudi na svijetu, Jeffom Bezosom i njegovom zaručnicom Lauren Sanchez, a susret se desio na Bezosovoj 500 miliona dolara vrijednoj superjahti Koru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Greek Reporter (@greekreporter)

Demi je, inače, dosta aktivna na društvenim mrežama i često objavljuje novosti iz svog života, ali ovih dana je izgleda, napravila malu pauzu. Prije nekoliko dana objavila je samo kako odmara sa svojim psom, čivavom Pilafom, na plaži, ne napisavši čak ni gdje se nalazi, mada su fanovi prepoznali da je riječ o Grčkoj.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

S bivšim suprugom, nekadašnjom filmskom zvijezdom, 68-godišnjim Bruceom Willisom koji se bori s teškom demencijom, Demi Moore ima tri kćeri – Rumer, kojoj su 34 godine, Scout koja ima 32 i 29-godišnju Tallulu, a u aprilu su dobili svoje prvo unuče – Rumer je rodila kćer Louettu.

Prije godišnjeg odmora, Demi je učestvovala na protestnom skupu u znak solidarnosti s kolegama, članovima SAG-AFTRA-e, Udruge filmskih glumaca – Američke federacije televizijskih i radijskih umjetnika koji su u štrajku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Pročitajte još