Severina sinu otpjevala pjesmu “Rođeno moje”: Emotivan trenutak na koncertu

Piše: L. K. P.

 

Video sa Severininog koncerta u Blatu na Korčuli dirnuo je brojne njene fanove jer prikazuje nju i njenog sina Aleksandra u nježnom zagrljaju. Naime, pjevačica je na svoj nastup povela sina Aleksandra i njegove prijatelje, kako je ranije otkrila. Njen 11-godišnji sin koncert je pratio odmah uz binu, a emotivan trenutak dogodio se kada je Severina zapjevala pjesmu “Rođeno moje” koju je posvetila upravo Aleksandru.

@_severina_vuckovic Rodjeno moje💙 njen Aleksandar🫂 #severina #aleksandar #blato #korcula #sin #foryou #viral #fypシ #viralvideo #fyp ♬ original sound – Severina

Na stihove “Gledaju me oči tvoje kao preslikane moje” okrenula se prema sinu pjevajući mu baladu, dok se na kraju videa može vidjeti kako korača u sinov zagrljaj dok pjeva “Život je borbeno polje, ali ja ne dam na svoje, dok ima zla u ljudima – bit‘ ću tvoj pancir na grudima. Rođeno moje, ljubav rađa heroje”.

„Rođeno moje” je pjesma koju je Severina objavila krajem 2019. godine, a za nju ju je napisao kompozitor Miloš Roganović koji je s njom radio i na hitovima “Grad bez ljudi” i “Alcatraz”.

– Kad pogledam Severinu, vidim veliku zvijezdu, umjetnika, koja je prije svega majka koja se bori za dobrobit svog djeteta, a pritom se mora boriti i protiv raznih negativnih, nesvjesnih ljudi, koji joj tu borbu pokušavaju otežati i osporiti. Odgovor je bio i u meni, jer sam i sam roditelj pa znam koje su to emocije, a oduvijek sam ih htio pretočiti u jednu ovakvu pjesmu. Tako je nastalo ‘Rođeno moje‘ i jako sam sretan zbog toga”, izjavio je tada Roganović, a Severina priznala kako je “Rođeno moje” najemotivnija balada i najljepša njezina pjesma posvećena najvažnijoj osobi u njezinom životu – sinu Aleksandru.

Pročitajte još