Georgina Rodrigez ponovo zapalila društvene mreže: U Barbie bikiniju pokazala preplanuli ten

Piše: I. H.

Georgina Rodriguez, manekenka i partnerica Cristiana Ronalda, ponovo je skrenula pažnju na sebe na društvenim mrežama, nakon što je objavila jednu od svojih najizazovnijih fotografija do sada, a na kojoj pozira u zavodljivom bikiniju i pokazuje svoju zavidnu figuru.

Iako je jedna od najaktivnijih slavnih ličnosti na Instagramu, kad god joj se ukaže prilika, ne libi se podijeliti provokativne poze u bikiniju sa svojim brojnim pratiteljima, koji broji oko 50 miliona.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Producentica i glavna junakinja dokumentarca „Ja sam Georgina“ u posljednih nekoliko sedmica objavila je nekoliko snimki koje su, očekivano, podigle prašinu na društvenim mrežama i među njenim fanovima. Uz preplanulu kožu, more u pozadini i bikinije koji su vrlo minimalistički, manekenka je željela pokazati svoju oblikovanu figuru i mnogi su se morali složiti da Georgina izgleda fantastično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Na odmoru u Saudijskoj Arabiji, partnerica Cristiana Ronalda ovog puta odlučila se za fuksija rozi mini bikini, pridruživši se tako popularnom trendu barbiecore. Što se tiče modela, izbor je pao na dvodijelni komplet s preklopom na dekolteu i trakicama za vezanje oko vrata, te gaćicama s tankim trakicama. Odličan je to model za isticanje siluete koji istovremeno pruža dobru potporu i udobnost nošenja.

Zapravo, odabrana nijansa roze jedan je od najboljih izbora jer, osim što je vrlo moderna i popularna ovog ljeta, riječ je o savršenoj boji za pojačavanje preplanulog tena.

Pročitajte još