Adele ispunila neobičnu želju fanovima: Na koncertu im otkrila spol djeteta

Piše: I. H.

U posljednje vrijeme postalo je naročito popularno izvođače na sceni gađati raznim predmetima. Ponukana tuđim iskustvom , Adele je dala strogo upozorenje svojim fanovima da joj slučajno ne naprave istu stvar, te je uvela zabranu da se u dvoranu unose bilo kakvi predmeti.

Međutim, ipak je jedan par uspio prokrijumčariti transparent kojim su je zamolili da im otkrije spol djeteta. Iznenađena ovakvim pristupom, iako im je održala lekciju da to što su učinili nije dozvoljeno, nije mogla odoliti da im ne ispuni želju, te im je, na oduševljenje svih, pristala učiniti uslugu i tako im pomogla u stvaranju posebnog trenutka koji je postao viralan.

 

Pjevačica je uočila znak u publici i pozvala par da joj se pridruži na bini. Pitala ih je da joj se predstave, pa zatim sjela i u ruke uzela kovertu u kojoj se krila informacija koju su, već neko vrijeme, čuvali za ovaj poseban trenutak. Pjevačica je bila toliko oduševljena traženim da ih je čak pitala postoji li nešto posebno što bi željeli da im kaže i imaju li nekoga ko snima ovaj trenutak.

“Počašćeni smo što ćete ovo učiniti za nas. Imamo informaciju već 12 sedmica, ali smo čekali ovaj trenutak”, rekla joj je obožavateljica prije nego je Adele otvorila kovertu i pročitala šta se u njoj krije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Dare (@chrisdare)

Kad je pročitala da očekuju dječaka, oduševljeno ih je zagrlila i rekla da je ovo jako emotivan trenutak i da je veoma sretna zbog njih, a zatim je čak i zaplakala.

“Ovo je bilo jako emotivno. Ako ikad ponovo budem trudna, hoćete li vi meni otkriti spol djeteta?” upitala ih je nakon toga.

Tako je i potakla glasine da sa zaručnikom Richom Paulom planira imati dijete.  Prilikom prošlogodišnjeg intervjua za magazin Elle, izjavila da uz sina kojeg je dobila u braku sa Simonom Koneckijem, svakako planira još jedno dijete.

 

Pročitajte još