Zanosna Salma Hayek u bikiniju: Ovaj model savršeno odgovara i ženama sa većim grudima

Piše: I. H.

Popularna američka glumica, Salma Hayek Pinault sa svojim suprugom Françoisem-Henrijem Pinaultom ljetuje u Meksiku, na poznatom meksičkom ljetovalištu kod grada Los Cabosa.

Uživajući s društvom na jahti, zanosna Salma iskoristila je priliku i našla nekoga ko će je fotografisati u bikiniju, a i paparazzi su bili na zadatku.

Na fotografijama koje su još jednom istakle zavidnu figuru Salme Hayek, holivudska glumica nosi bikini plavo-bijelog uzorka boho stila.

Radi se o modelu dvodijelnog kupaćeg kostima brenda Camilla, s gornjim dijelom trokutastih korpica i vezanjem oko vrata, dok su niske gaćice klasičnog bikini kroja. Dašak glamura Salminom bikiniju daju sitni metalni detalji zlatne boje.

Nakon kupanja glumica je preko kupaćeg obukla ogrtač – haljinu dugih rukava, također plave boje. Modni komad za plažu brenda Lola New York izrađen je od laganog polu providnog materijala, ukrašen lijepim vezom, te ima vezanje s prednje strane.

Odličan ogrtač u stilu haljine taman dovoljno pokrije, a opet je lagan kao da nemate ništa na sebi, pa ga se bez problema može nositi i na kafu, u šetnju i u sličnim situacijama.  Salma ga je kombinovala uz crne gumene natikače s debljim đonom u stilu platforme s potpisom modne kuće Gucci.

 

Pročitajte još