Madonna proslavila 65. rođendan u restoranu poznatog kuhara porijeklom iz Sarajeva

Piše: L. K. P.

Madonna je proslavila svoj 65. rođendan, a zabavu je održala u restoranu poznatog chefa Ljubomira Stanišića, porijeklom iz Sarajeva.

Madonna je održala rođendansku zabavu u njegovom restoranu Bistro 100 Marinas na čijem je Instagram profilu osvanuo video s retrospektivom Madonnine karijere te snimkom na kojoj gasi svjećice.

-Sretan rođendan, draga M! Hvala što si odabrala naš restoran za proslavu svog rođendana. Čast je ugostiti tebe, tvoju obitelj i prijatelje, napisali su u objavi.

Ljubomir Stanišić kuhar je sa svjetskom slavom koji je osvojio brojne nagrade iz svijeta kulinarstva. Iz Sarajeva je otišao zbog rata 1992. godine i sagradio novi život i karijeru u Lisabonu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ljubostanisic (@ljubostanisic)

Godine 2004. otvorio je svoj prvi restoran koji je 2009 propao, a on je ostao u dugovima. Učestvovao u nekoliko emisija na 24Kitchen, a bio je u specijalima zvijezda poput Jamieja Olivera i Anthonyja Bourdaina.

Bistro 100 Marinas otvorio je u ferbuaru 2019., a posjetile su ga mnoge slavne osobe, uključujući i Christiana Ronalda te je uvršetn na popis 50 Best Discovery.

Pročitajte još