Neobičan potez Ashtona Kutchera i Mile Kunis: Iznajmljuju svoju kuću na plaži, evo kako izgleda

Piše: L. K. P.

Glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis iznajmljuju svoju kuću u Santa Barbari. Tu su vijest objavili simpatičnim videom na Instagramu, a ostavili su i link putem kojeg je moguće unajmiti kuću.

– Ovo je najluđa ideja koju sam imao. Boravite s nama u našoj kući na plaži i otiđite kao da smo stari prijatelji, napisao je Ashton.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

U linku za najam stoji da je ta kuća njihov “dom daleko od doma” te da one koji je unajme samo nekoliko koraka dijeli od plaže, a pruža se i pogled na planine Santa Ynez.

U oglasu su naveli i jednu posebnu pogodnost za one koji unajme kuću.

– Bit ćemo tu da vas dočekamo kada budete dolazili i da se pobrinemo da imate sve što vam je potrebno za ugodan boravak na plaži. Obroci i međuobroci bit će osigurani pa nam javite postoje li alergije ili druga ograničenja u vezi prehrane koja bismo trebali imati na um, napisao je par.

Kuća prima maksimalno četiri gosta, nije dozvoljeno dovesti kućne ljubimce, zabranjeno je pušenje, a sigurnosne kamere na imanju rade cijeli dan. Kuća nije slobodna za najam tokom cijele godine, već su se Ashton i Mila odlučili iznajmiti samo na jednu noć, s 19. na 20. avgust.

Slično je nedavno napravila i Gwyneth Paltrow, koja na jednu noć, tačnije 9. septembra, iznajmljuje svoj pansion u Kaliforniji.

Pročitajte još