Stil Carrie Bradshaw ponovo u modi: Slavna kolumnistica ponovo diktira trendove

Piše: I. H.

Nakon 20 godina od prikazivanja zadnje epizode čuvene serije “Sex and The City”, stil Carrie Bradshaw ponovno je u fokusu, a djevojke na Tik Toku koje su ga tek otkrile ne mogu pretati veličati nevjerojatnu raznovrsnost i cool efekt koji pruža.

Slip haljine, pripijene haljine od tila, prsluci, uske suknje do koljena, traperice niskog struka, majice s otvorom u stilu vodopada te topovi koji se vežu na leđima, veliki su trendovi snažno inspirisani stilom Carrie Bradshaw te kasnim devedesetima i ranim dvijehiljaditim, no jedan se odjevni komad ovog ljeta posebno istakao kao modni miljenik među it-djevojkama širom svijeta.

Riječ je o topu u obliku tube koji je godinama bio omiljeni, a zatim jednostavno nestao iz svih trgovina i pao u zaborav. 2023. je godina njegovog velikog povratka.

 

 

Ako još niste uskočili na ovaj trend, predlažemo da iskoristite aktuelna sniženja i probudite svoju unutrašnju Carrie Bradshaw. Na kraju krajeva, pripijene haljine, sandale s kaišićima i kratki topići idealni su za tople dane u kojima je tijelo blago preplanulo i najčešće u najboljoj formi.

Top u stilu tube, koji je Carrie Bradshaw genijalno nosila u seriji “Sex and The City”, trenutno je veliki hit na Instagramu i TikToku, a ne mogu ga se zasititi ni manekenke Bella Hadid i Hailey Bieber.

 

 

Kako nositi top koji tako dobro predstavlja stil Carrie Bradshaw?

Top u obliku tube zaista je jednostavan za kombinovanje. Carrie Bradshaw nosila ga je uz široke pantalone niskog struka i suknje dužine do ispod koljena, što je i najbolji način da ovaj trend prenesete na trendi, ali ženstven način.

 

 

Možete ga nositi uz omiljene farmerice i pantalone za grad, a kad se temperature spuste, preko njega nonšalantno možete prebaciti oversized košulju koja izgleda kao da ste je posudili iz ormara svog dečka.

 

I samo tako, dobit ćete outfit u kojem ćete izgledati kao zvijezda s malih ekrana.

 

 

Pročitajte još