Goran Višnjić objavio fotografiju iz mlađih dana: Sve nas nakratko vratio u devedesete

Piše: I. H.

Slika iz mladosti Gorana Višnjića pokazuje nam da je selfi postojao i prije pametnih telefona.

Izraz selfie počeo se koristiti s dolaskom pametnih telefona koji su omogućili da kameru okrenemo prema sebi, no takav način slikanja zabavljao je i mlade u osamdesetima i devedesetima, koji ni nisu znali da će uskoro svijet preplaviti “futuristički mobiteli”. Fotografija iz mladih dana Gorana Višnjića pravi je dokaz toga!

Zgodni glumac na svom je Instagram profilu objavio simpatičnu fotografiju s početka karijere koja je oduševila brojne fanove “doktora Luke Kovača”. A ako znate ko je bio doktor Luka Kovač, vjerovatno i sami imate slične selfije u svom albumu.

Poznati 50-godišnji hrvatski glumac, rodom iz Šibenika, razveselio je fanove simpatičnom fotografijom iz svojih mlađih dana, na kojoj nosi sivu majicu s kratkim rukavima i vragolasto gleda u kameru.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Danas “starinski” fotoaparat glumac je okrenuo prema sebi i uspio stisnuti dugme kako bi sam sebe uslikao.

 

“Ovo je, dame i gospodo, način na koji se snimaju selfieji. U stilu dvadesetog stoljeća!”, napisao je Goran Višnjić uz fotografiju, te dodao puno smajlića i emoji muškarca koji se dlanom udara u čelo.

 

Zahvaljujući ovoj fotografiji, fanovi Gorana Višnjića prisjetili su se svojih mlađih dana i pokušaja da snime slične fotografije, a jedna je gospođa dodala kako se u to doba trebalo i čekati da se film razvije u foto studiju kako bi se napokon dobile fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Goran Visnjic (@goran_visnjic)

Goran Višnjić nije otkrio kad je snimljena fotografija koju je objavio, ali prema kratkoj frizuri, možemo zaključiti da je snimljena prije no što je otputovao u Ameriku i proslavio se na globalnom nivou u ulozi doktora u hit seriji devedesetih pod nazivom “Hitna služba”, u kojoj je glumio i George Clooney.

Pročitajte još