Kim Kardashian opsjednuta Beyonce: Pjevačica vodi svoj život bez drame

Piše: I. H.

Iako je donekle i normalno da ljudi prate živote omiljenih slavnih ličnosti, nekada to može preći i u opsjednutost. Život slavnih ličnosti, njihov izgled, uticaj, način na koji se ponašaju u javnosti, svakako, su jedan od najvažnijih faktora za njihovu ogromnu grupu fanova.

Ono što je zbunjujuće jeste to kada neko ko je već poznat, opsjednut svojom kolegicom, kao što je u ovom slučaju to sa Kim Kardashian i njenom kolegicom, tačnije pjevačicom Beyonce.

 

Beyonce i Kim Kardashian nisu prijateljice.

Kim Kardashian zapravo je opsjednuta sama sobom, ali njena fascinacija s Beyonce potpuno je nerazumna.

 

Očito je da je Kim već dugo godina “luda” za Beyonce, međutim, iako je Kim Kardashian nekoliko puta pokušala sklopiti prijateljstvo s Beyonce, svi su pokušaji propali jer Beyonce  ignoriše starletu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Žene porodice Kardashian-Jenner, poznate su po tome da su opsjednute samima sobom. Njihov svijet počinje i završava s njima. Međutim, najpoznatija Kardashianka, modna ikona Kim Kardashian, poznata je po opsesiji 41-godišnjom pjevačicom Beyonce. Prema bliskom insajderu, Kim Kardashian pretražuje Beyonce na Googleu nekoliko puta dnevno.

 

Insajder je otkrio medijskom izdanju Life & Style:

“Kim Kardashian neprestano pretražuje ime Beyonce na Googleu, više puta dnevno, jer je opsjednuta praćenjem konkurencije. Mora znati sve o Beyonce, da bi se zatim se takmičila s njom u svemu što radi.”

 

Fascinacija Kim Kardashian dobitnicom čak 32 Grammyja nije tajna. Ona čak upoređuje broj lajkova i pratitelja na svojim fotografijama i objavama s Beyonce.

Prema insajderima, glazbena diva nikada nije voljela kontraverznu porodicu ni Kim Kardashian. Preferira održavanje pristojne udaljenosti od njih jer mrzi razgovarati o svom privatnom životu pred medijima, a cijeli svijet za porodicu Kardashian-Jenner okreće se upravo oko medija i reflektora.

 

Insajder je otkrio Page Six:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

“Beyoncé nikada nije voljela Kim. Većinom je podnosi zbog zajedničkih prijatelja poput Jennifer Lopez. Uvijek je pomalo hladna prema Kim. Posljednji put kad su se družile, čim je Beyoncé mogla napustiti razgovor, otišla je.”

 

Kim Kardashian je čak zamolila američku kantautoricu da bude njena djeveruša kad se udavala za sada već bivšeg supruga Kanyea Westa. Pjevačica je odbila ponudu.

 

Beyonce nije briga postoji li Kim Kardashian ili ne. Ona ne želi biti povezana s porodicom Kardashian-Jenner.

 

Distanca od Kim Kardashian mnogo govori o njenom pristupu životu bez drame.

Pročitajte još