Bivši suprug Jennifer Aniston konačno pronašao novu ljubav

Piše: L. K. P.

Američki glumac Justin Theroux, bivši suprug slavne “prijateljice” Jennifer Aniston, s kojom je nakon razvoda 2018. ostao u dobrim odnosima, privatni život krije kao zmija noge, a sada je nakon dugo vremena izmjenjivao nježnosti na javnom mjestu s mlađom kolegicom.

– Ne pokušavam izbjegavati pitanja o Jennifer, razgovaram s Jen – ali ne pričam o Jen. Ljudi će uvijek htjeti ogovarati i govoriti stvari o kojima ne znaju ništa, ali morate pronaći tu ravnotežu. A budući da sam bio u javnoj vezi, puno je zabavnije ne biti u javnoj vezi, tako je u maju ove godine govorio Theroux.

Ovih dana uhvaćen je u prilično intimnom druženju s 29-godišnjom glumicom Nicole Brydon Bloom. Par je prvo viđen na večeri s prijateljima u poznatom njujorškom restoranu Altro Paradiso gdje su se i poljubili, a potom su zagrljeni otišli u Ray‘s Bar, čiji je Theroux suvlasnik.

To je prvi put da je slavni glumac pokazao tu vrstu intimnosti s nekom ženom nakon razvoda od Jennifer Aniston. Inače Nicole Brydon Bloom tek je na putu da se ostvari na glumačkom nebu, trenutno ju možemo gledati u HBO-ovoj seriji “Gilded Age”, a kćerka je Davida Blooma, pokojnog američkog dopisnika NBC Newsa i suvoditelja emisije Weekend TODAY, koji je umro u aprilu 2003. u 39. godini od plućne embolije dok je izvještavao o ratu u Iraku.

A hoće li ova veza potrajati to se tek treba vidjeti, no Justin Theroux ne skriva oduševljenje mladom kolegicom. Jer, kako je rekao, najvažnije mu je da se uz nekoga može smijati. A smijeha na toj večeri nije nedostajalo. Do sada mu je veselje jedino donosio njegov ljubimac, američki pit bull Kuma koji mu je znao biti pratnja i na svečanim dodjelama nagrada.

Pročitajte još