Adriana Lima pojavila se na festivalu u Veneciji: Razočarala izborom haljine, a zbog ovog je dobila kritike i na račun izgleda

Piše: L. K. P.

Brazilska manekenka Adriana Lima bila je jedna od zvijezda koja je prošetala crvenim tepihom na Filmskom festivalu u Veneciji. Pojavila se u dva glamurozna izdanja, a crvenim tepihom prošetala se u zlatnoj i crnoj haljini.

Za premijeru filma “The Killer” tokom 80. Venecijanskog filmskog festivala brazilska manekenka nosila je crnu haljinu bez leđa.

Pripijeni komad odjeće pratio je njenu figuru te se vukla do poda skrivajući cipele na petu. Bivša anđelica Victoria’s Secreta dodatno je upotpunila zadivljujući izgled s elegantnim crnim štiklama.

Adriana je blistala pod svjetlima reflektora noseći dvostruku ogrlicu sa dijamantima, zajedno s usklađenim dijamantnim prstenovima i naušnicama.

Snimljena je i kako pozira pored predsjednika Venecijanskog filmskog festivala i poznatog filmskog kritičara Alberta Barbere – dok je dvojac izgledao veselo na crvenom tepihu.

Prije pojavljivanja na premijeri filma “The Killer” prisustvovala je premijeri filma “Maestro” u Veneciji. Pojavila se u zlatnoj haljini, koja joj nije donijela previše komplimenata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Naime, problematični materijal haljine kao i očigledno umetnuti dio tkanine izazvao je kritike u kojima su poručivali da jedna od najljepših žena svijeta izgleda jeftino.

 

Pročitajte još