Evo kako izgleda kada Selena Gomez navija za Messija: Njena reakcija postala viralni hit

Piše: L. K. P.

Dolazak Lionela Messija u Inter Miami bio je najbolji mogući potez kojeg je David Beckham mogao napraviti, budući da je svjetska zvijezda u njegovim redovima privukla i velik broj nogometnih fanova na tribine, a među njima i brojne poznate.

Posljednju utakmicu Inter Miamija, protiv LAFC-a, s nogometnih su tribina pratili i brojni celebrity, a među njima se našla i očito ljubiteljica najpopularnijeg sporta na svijetu, pjevačica i glumica Selena Gomez.

Ona je na utakmicu stigla s mlađom sestrom i društvom, i sa zanimanjem pratila sve. A sad zanimanjem su je pratili i brojni obožavatelji, koji su je mobitelima potajice snimala, a nije trebalo čekati dugo ni da jedna njezina reakcija postane pravi viralni hit.

Naime, trenutak kada Lionel Messi vješto prilazi vrataru LAFC-a Johnu McCarthyju, i kada svi očekuju da zabije gol doveo je do šutnje na stadionu. Čekala se ta posljednja sekunda da Messi i zabije gol, što su svi, pa i Selena Gomez, pratili širom otvorenih očiju i usta.

A onda je stigao trenutak razočarenja jer je McCarthy obranio Messijev pokušaj. Izraz lica slavne pjevačice i glumice ubrzo se proširio društvenim mrežama, a i onda sama je na svom Instagram Storyju objavila snimku svog izraza lica.

Pročitajte još