Vlado Georgiev brutalno izvrijeđao Jadranku Kosor: “To nije žena, to je ratni huškač i fašista”

Piše: I. H.

Crnogorski pjevač Vlado Georgiev na društvenim mrežama je izvrijeđao i napao bivšu hrvatsku premijerku Jadranku Kosor.

 

Svađa je počela nakon što je Kosor na Twitteru objavila sljedeće:

“Veli crnogorski predsjednik da problemi, otvorena pitanja između CG i RH, nisu nastala u njegovo vrijeme pa on nije odgovoran. Nije CG u njegovo vrijeme ušla ni u NATO pa eto. I da neki bivši u RH nisu htjeli CG u EU. A koji to?”

 

Pjevač se bivšoj premijerki javio u komentarima.

“Gospodjo Kosor… Vi ste tako pase, vi ste jedno takvo ništa i molio bih vas da prestane serete po tviteru…jer baš serete, a baš ste nebitni…”, napisao je.

No, Georgiev nije stao.

“Ona je ratni huškač”

 

Kosor ga je optužila da je bot i najavila da će ga blokirati, a zatim je napisala da žali sve koji ga podržavaju u prostakluku.

 

“Običan bot iz susjedne države, jadan i nemoćan. Ovo citiram kao podsjetnik na svjetlosne godine koje nas dijele. Prije blokiranja”, objavila je.

 

No, Vlado je nastavio s vrijeđanjem.

 

“Zaključio bih ovo veče konstatacijom da je Jadranka Kosor jedna radioktivna ksenofobična budaletina, apsolutno nebitna i iz samo njoj poznatog razloga napala Jakova Milatovića i našu CG, prije toga nebrojeno puta Srbiju. Poruka za laku noć: umjesto da ćutite-vi serete. Ln”, napisao je pjevač.

Brojni pratitelji crnogorskog pjevača, poznatog po nježnim ljubavnim pjesmama, pitaju se da li iza ovog računa na Twitteru zaista stoji on i kako je moguće da vrijeđa jednu ženu na internetu.

 

“To nije žena, to je ratni huškač i fašista, verifikovana odavno Poyy”, napisao je.

 

Podsjećamo, pjevač je u aprilu ove godine vrijeđao novinara portala Nova.rs nakon što ga je pitao za njegov privatni biznis o kojem javnost do sada nije znala. Naime, spomenuti portal najprije je objavio da je Georgiev 2020. godine otvorio firmu Dunav Cargo, koja se bavi riječnim prevozom tereta.

Pročitajte još