Kako se Amal odijevala prije nego što je postala gospođa Clooney: Danas joj nema ravne, a ovako je izgledala u prošlosti

Piše: L. K. P.

Supruga Georgea Clooneya je dama pred čijim stilom niko nije ravnodušan, a mnogi se pitaju kako je ona izgledala prije ljubavi s holivudskom zvijezdom.

Libansko-britanska advokatica Amal Clooney, specijalizovana za ljudska prava, jedna je od najpoznatijih žena svijeta.

Pored toga što je istaknuta u brojnim slučajevima i zbog saradnje s Ujedinjenim nacijama, ona je prepoznatljiva i kao supruga holivudskog glumca, a zaljubljenicama u modu je dobro poznata i kao jedna od najbolje odjevenih žena svijeta.

Majka dvoje djece definitivno je žena koja stilom zna da skrene pažnju i oduševi, a mnogi se pitaju kako je Amal izgledala prije nego što se udala za holivudskog velikana.

U vrijeme kada se tek nagađalo da se George viđa s Amal, ona je uslikana u polusportskom izdanju, kada je u New Yorku viđena u kombinaciji duksa, dizajniranih pantalona i efektnih cipela.

Amal obožava poslovne kostime, koji nikada nisu ni dosadni ni previše strogi, a njih je često nosila i na početku karijere.

Danas Clooneyjeva supruga obožava spoj mini-suknje i kratkih čizama, a to je bila jedna od njenih omiljenih kombinacija i prije desetak godina.

Često imamo priliku da je vidimo u crvenim haljinama, i kvalitetnim kaputima, a to je bio slučaj i ranije.

Sve u svemu, trendovi se mijenjaju i Amal je uvijek u korak s njima, a osnovna obilježja njenog stila se nisu mnogo promijenila, bila ona gospođa Clooney ili ne.

Pročitajte još