Dua Lipa otkrila tajne svoje prirodne ljepote: Evo bez koje dvije stvari ne izlazi iz kuće

Piše: I. H.

Neobična 27-godišnja albanska pjevačica Dua Lipa poznata je po brojnim hitovima kao što su „New Rules“ i „Levitating“, ali i po prirodnom izgledu koji odskače od danas popularnog, koji mnoge mlade djevojke postižu uz pomoć raznih filera.

Zaštitni znak ove atraktivne pjevačice su guste obrve, ali i upečatljive prirodno pune usne, a kad je ljepota u pitanju, ova pjevačica više vjeruje zdravoj prehrani i strogom režimu nego plastičnim hirurzima.

 

Šta Dua Lipa radi i koje proizvode koristi da bi izgledala tako senzacionalno?

Dua Lipa se pridržava svih važnih pravila kad je njega kože u pitanju pa tako uvečer temeljno skida šminku s lica te nanosi omiljeni serum i kremu. Ujutro obavezno nanosi kremu s visokim zaštitnim faktorom kako bi lice zaštitila od štetnih sunčevih zraka.

“Prije sam SPF nanosila tek tu i tamo, no sad znam da je važno nanositi ga svaki dan”, izjavila je u jednom intervjuu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Ne izlazi iz kuće bez ruža u omiljenoj nijansi

Iako preferira prirodni make up izgled, Dua Lipa je veliki fan ruževa za usne bez kojih ne izlazi iz kuće. Najviše preferira smeđu boju, za koju smatra da joj odlično stoji.

“Uvijek u torbi imam ruž za usne u nekoj nijansi smeđe boje. Mislim da najbolje pristaju uz moje lice.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Rijetko čupa obrve

Kako dobiti predivne, guste obrve a la Lipa? Nemojte ih stalno čupkati! Naravno, lijep oblik obrva Dua Lipe stvar je genetike, no njezine obrve ne bi bile tako lijepe da se pjevačica ne trudi sarađivati s prirodom i ne dirati njihov oblik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Četkica za zube  tajni beauty alat

Dobra četkica zaslužna je za predivan, bijeli osmijeh zanosne pjevačice, no četkica za zube također je njezin omiljeni beauty alat. Dua Lipa kaže kako četkicom za zube radi piling na usnama prije nanošenja ruža, ali i kako u kozmetičkoj torbici uvijek ima rezervnu četkicu kojom u žurbi može začešljati obrve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Pročitajte još