Sestra princeze Kate zablistala na luksuznom vjenčanju u Italiji: Crvena haljina i torbica s posvetom u prvom planu

Piše: I. H.

Za Kate Middleton već znamo da je modna ikona, ali njena sestra Pippa je doslovno oličenje decentnosti, profinjenosti i  elegancije.

Za vjenčanje prijateljice Belle Porter, koje je održano na talijanskom jezeru Como, Pippa Middleton obukla je žarko crvenu haljinu u stilu španskih plesačica flamenca, pa i da je htjela nije mogla ostati neprimjećena.

 

 

 

Ono što je zanimljivo je da je riječ o najvećoj privatnoj vili na jezeru, a upravo je tamo 2021. sniman hit film ‘Dinastija Gucci’. A budući da takvo okruženje zahtijeva i najljepše kreacije, ni Pippa nije dugo razmišljala šta obući.

 

Odabrala je crvenu dugu haljinu s potpisom Phase Eight, koja je posebna po volanima na rukavima, ali i na donjem dijelu čime se postigla i voluminoznost. Zavezane kose, maknute od lica, Pippa je u prvi plan stavila velike naušnice, pokazavši još jednom da se ne boji modne igre.

A ono što posebno upada u oko bila je mala torbica koju je nosila u rukama, sa sedefastim i šljokičastim detaljima mora i valova, na kojoj je velikim slovima pisalo – ‘Eden Rock’. Na ovaj način je, zapravo, 39-godišnja Pippa Middleton, koja sa suprugom Jamesom Matthewsom ima troje djece, dala podršku svom svekru, koji se trenutno nalazi pod istragom francuske policije.

Da objasnimo o čemu je riječ. Eden Rock je naziv karipskog hotela, namijenjenog gostima dubokog džepa, a čiji je vlasnik upravo David Matthews, otac Pippinog supruga Jamesa. On se u martu našao pod istragom pariških detektiva koji rješavaju slučaj zlostavljanja maloljetnika.

To za Matthewsa nije nikakva novost, budući da je pet godina ranije bio optužen za silovanje 16-godišnjakinje u periodu između 1998. i 1999. i to prvo u Parizu, a potom i na St Bartsu gdje se nalazi njegov hotel.

 

 

Torbica koju je Pippa Middleton nosila košta 466 eura i riječ je o limitiranoj ediciji dizajnerice Elizabeth Sutton.

Na pauzi od svadbenih događanja, Pippa je viđena i u bikiniju na bazenu luksuznog hotela Tremezzo gdje noćenje u ovom periodu košta oko četiri hiljade eura. Mama troje djece – sina Arthura (4), te kćeri Grace (2) i Rose(1), pokazala je savršeno isklesano sportsko tijelo, a to i ne čudi jer je Pippa sportski tip koja započinje dan trčanjem po londonskim parkovima. Od kada se 2017. udala za Jamesa Matthewsa, bivšeg britanskog profesionalnog vozača utrka, upravnika hedge fondova i nasljednika škotske feudalne titule Lairda od Glen Africa, mediji su pomalo izgubili za nju interes. U centar pažnje došla je na vjenčanju svoje sestre, princeze Catherine koju je gotovo zasjenila kao njezina djeveruša u pripijenoj satenskoj haljini, u kojoj se ocrtavala njezina besprijekorna figura.

Pročitajte još