Kraj veze Al Pacina i Noor Alfallah: Prije tri mjeseca dobili sina

Piše: L. K. P.

Legendarni američki glumac Al Pacino, koji je u aprilu proslavio 83. rođendan, da će četvrti put postati otac, saznao je u trenutku kad je bio uvjeren da je njegova afera s 54 godine mlađom Noor Alfallah, završila. No, vezi je dao novu priliku nakon što je test očinstva pokazao kako je Al Pacino zaista tata malog Romana Alfallaha Pacina, rođenog prije tri mjeseca.

Da je njihovoj vezi sad definitivno došao kraj pokazuje sudski zahtjev Noor Alfallah kojim je zatražila starateljstvo nad sinom, a sve bitne odluke o njegovoj budućnosti koje se primjerice tiču obrazovanja, vjeroispovijesti, kako je navela, i dalje će donositi zajednički s ocem svoga djeteta.

U zahtjevu za starateljstvo navedeno je kako je dijete začeto prirodnim putem i posljedica je odnosa Noor Alfallah i Ala Pacina, priloženo je i priznanje očinstva koje je slavni glumac potpisao pred svjedocima, a očekuje se kako će sud odrediti i visinu mjesečne sume potrebne za njegovo izdržavanje, ako se bivši parnteri to ne uspiju sami dogovoriti.

Noor Alfallah ima redovne mjesečne prihode kao direktorica u Sonyju i nije egzisetncijalno ugrožena, ali smatra da otac treba pridonijeti, koliko može, brizi zajedničkog djeteta.

Kako se neslužbeno saznaje iz krugova bliskih slavnom glumcu, Al Pacino neće imati nikakvih primjedbi na zahtjeve Noor Alfallah, jer je svjestan da će zbog njegove životne dobi budućnost malog Romana prije svega ovisiti o brizi njegove majke.

Kako je poznato holivudskoj legendi je Roman četvrto dijete, dok je Noor, za čiju je trudnoću javnost saznala u maju, prvi puta postala majka. S Alom Pacinom je vezu započela tokom pandemije koronavirusa, a prvu zajedničku fotografiju Noor je objavila u aprilu. Al Pacino ima i troje odrasle djece: 33-godišnju kćerku Julie Marie s učiteljicom glume Jan Tarrant, te 22-godišnje blizance Oliviju i Antona s glumicom Beverly D‘Angelo.

Pročitajte još