Zavirite u oazu mira Suzane Mančić i njenog supruga u Grčkoj: Mir, pogled na more i prelijepa priroda

Piše: L. K. P.

Najpoznatija loto djevojka, Suzana Mančić već godinama je u ljubavi s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, koji je javnosti poznatiji pod nadimkom Simica.

Par povezuje ogromna ljubav, pa im kilometri koji ih razdvajaju nisu smetali da učvrste svoj odnos, koji je 2018. godine i zvanično krunisan brakom. Suzana sve vrijeme njihove skladne veze živi na relaciji Beograd-Atina, a ona je jednom prilikom istakla da se svog rodnog grada ne odriče.

– Teško je korijene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, vjerovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali bit ću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živjeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.

Suzana i njen izabranik imaju više nekretnina u kojima mogu da uživaju, a prije izvjesnog vremena mediji su javili i da je par kupio imanje na Tari.

Međutim, bez sumnje je njihova oaza mira na kuća na Pilioponu, poluotoku u Tesaliji između Atine i Soluna, koja je sve ono što zamišljate kada pomislite na ljeto u Grčkoj.

Mjesto koje Grci nazivaju “izletištem bogova” nalazi se na obali prelijepog Egejskog mora, a Mančić je više puta delila fotografije koje svjedoče o ovoj veličanstvenoj oazi.

– Uhvati zrak sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lijep – napisala je jednom prilikom Suzana Mančić pored fotografije na kojoj vidimo kako uživa u svojoj bašti.

Voditeljica i biznismen uživaju u rustičnoj kamenoj kući koju okružuju starinski zemljani ćupovi, savršeno uređeno cvijeće i mnogo udobnog namještaja za odmaranje u ljetnjim danima. Suzani posebno prija lješkarenje u hladu bogatih krošnji drveća i mirisu hortenzija, na pletenom namještaju s udobnim jastučićima.

Pročitajte još