Karleuša pokazala tri ožiljka: Dva su od carskog, a sad je otkrila od čega je treći

Piše: I. H.

Da je tijelo Jelene Karleuše mnogo toga pretrpilo, govori i činjenica da su njene kćerke rođene istog datuma, ali s godinu dana razlike.

 

Oba porođaja bila su na carski rez, a danas su to dvije zdrave i dobre djevojčice, jedne od 15 i druge od 14 godina. Nakon dva porođaja, Jelena je svoju liniju uspjela dovesti do zavidnog nivoa i vratiti se zdravim navikama.

Više je puta govorila o Atini i Niki i o tome da se ponosi svojim ožiljcima od porođaja, a jednom prilikom pokazala je i treći.

Naime, na Instagram profilu objavila je fotografiju u prozirnom kombinezonu gdje se vide 3 ožiljka, a mnogi nisu znali o čemu je riječ.

 

 

Međutim, Karleuša je tada otkrila da su joj dva ožiljka nastala kao posljedica carskog reza, a da je treći tu gdje jest zbog uklanjanja benignog tumora.

„Da, znam da možete približiti fotografiju i vidjeti moj carski rez. Ne jedan, nego tri. Dva zbog poroda i jedan nastao zbog uklanjanja benignog tumora. Ne bi mi smetalo ni da imam više ožiljaka. Nikada ih ne krijem, ponosim se njima. Ožiljci na tijelu i duši čine nas onime što jesmo. Jedinstvenima“, napisala je Karleuša u opisu fotografije prošle godine.

 

Pročitajte još