Rihanna i ASAP Rocky otkrili ime drugog sina: Držali su se tradicije

Piše: L. K. P.

Rihanne i A$AP Rocky drugog sina su nazvali Riot Rose Mayers, a ime bi moglo biti ujedno i referenca na nedavnu pjesmu 34-godišnjeg Rockyja i Pharella Williamsa zvane “Riot” s početka ove godine.

Prema izvodu iz matične knjige rođenih do kojeg je došao The Blast, Riot je rođen 1. avgusta 2023. u bolnici Cedar Sinai u Los Angelesu u 7:41 ujutro. Par je odlučio zadržati svoju tradiciju imenovanja, koristeći još jedno ime koje počinje s ‘R‘, nakon što su svog prvog sina, rođenog u maju 2022., nazvali RZA Athelston Mayers.

Doduše, ne zna se kada će par podijeliti fotografije najnovijeg člana porodice. Prethodno je Rihanna podijelila snimke RZA-e sedam mjeseci nakon njegova rođenja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

Podsjetimo, Rihanna je slavno objavila svoju drugu trudnoću kada se pojavila na poluvremenu Super Bowla u veljači s trudničkim trbuščićem. Inače, ime njihovog starijeg sina posveta je producentu i reperu RZA-i, vođi Wu-Tang Clana, čije je pravo ime Robert Fitzgerald Diggs.

Također, prošlog mjeseca je objavljeno da je slavna pjevačica rekla da se sada osjeća kao da joj je porodica “potpuna”. Prema Peopleu, čini se da pjevačica i slavni reper nemaju planove za još prinova u porodici. Naime, izvor je za spomenutu publikaciju izjavio kako se “Rihanna sada osjeća kao da je njena porodica kompletna” i dodao da je to “nešto što je oduvijek željela”.

Superzvijezda rođena na Barbadosu već je govorila o majčinstvu u intervjuu za britanski Vogue u martu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by badgalriri (@badgalriri)

– Imati dijete ti otvara drugu stranu života gdje si sada u matrici s ljudima koji su već imali djecu – rekla je i dodala da sada ima “poštovanja prema mamama i tatama”. Također, naglasila je da se sve mijenja kada dobijete dijete.

– Stvarno se ne sjećaš života prije, to je najluđa stvar u vezi trudnoće. Doslovno se pokušavaš sjetiti, i znaš da postoje fotografije tvog života prije, ali se sve čini veoma dalekim. Ne možete više uživati u tim stvarima na način kao što ste ranije – objasnila je.

Pročitajte još