Rođendanskoj proslavi Beyonce prisustvovale najveće ličnosti showbiza: Pjevačica priredila spektakl za pamćenje

Piše: I. H.

Rođendansku proslavu pjevačice Beyonce, teško da će iko moći nadmašiti. Na prepunom stadionu u Los Angelesu održala je koncert na koji su stigle najveće face iz svijeta poznatih i slavnih, i svi su pjevali njezine hitove, a počast su joj odali i srebrnom bojom, baš kako je tražila.

Inače, ovo ljeto ostat će upamćeno po vrhunskim koncertima, a brojne poznate zvijezde jednostavno im nisu mogli odoljeti. Pored turneje Taylor Swift, koja je premašila sva očekivanja, milioni sretnika širom Amerike uživaju i u povratničkoj turneji pop dive Beyonce. Pjevačica je dokazala svoju titulu pop dive, a njezin rođendanski show posjetili su i brojni poznati te su joj tako odali veliku počast i otkrili koliko dobro poznaju tekstove koji već nekoliko decenija vladaju svijetom muzike.

Jedan od koncerata u sklopu turneje odvio se 4. septembra, a taj je dan pjevačica napunila 42 godine. Brojne zvijezde stigle su u LA na njezinu rođendansku proslavu, a kako bi joj odali počast – nosili su srebrnu boju!

@thasklassy Imagine not being able to attend to beyonce concert because of optics. These teo are friking icons!!! #beyonce #princeharry #meghanmarkle #crazyinlove #sofistadium ♬ original sound – Matt

Među zvijezdama svoje su mjesto pronašli i Sussexi, usmjereni na svoj cilj da budu dio većih događaja.

Profil glumice Kerry Washington na Instagramu otkrio je nekoliko poznatih lica koja je Beyonce okupila na koncertu, a Washington je pod utiskom sa svima snimala selfije za uspomenu.

Tako je otkriveno da su na koncertu u Los Angelesu, osim Sussexa, uživali Alicia Keys, Tyler Perry i Cynthia Erivo. Ipak, najveću pažnju privukao je selfi koji je glumica snimila s Kelly Rowland i Meghan Markle, otkrivši njihovo prijateljstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Posebno iznenađenje publike u Los Angelesu izazvala je pjevačka legenda Diana Ross jer je uzbuđeno skakućući pjevačici otpjevala rođendansku pjesmu!

Na koncert su stigli i Kardashiani, tačnije Kim Kardashian, North West, Kris Jenner i Corey Gamble. Ipak, najviše pažnje ovaj put privukla je Kylie Jenner jer je rođendanski koncert popularne dive iskoristila da javnosti objavi svoju ljubav s holivudskim glumcem Timotheejem Chalametom. O njihovoj se povezanosti šuška već duže, ali poljupci i zagrljaji u VIP loži dali su svima jasnu potvrdu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kerry Washington (@kerrywashington)

Instagram je također otkrio prijateljstvo porodice Kardashian s Jeffom Bezosom, a njegova zaručnica Lauren Sanchez snimila je selfi kako bi ovjekovječila trenutak zabave u backstageu.

Velika obožavateljica opusa Beyonce je i Vanessa Bryant te je bila na njezinom koncertu čak dvaput! U subotu je uživala s kćerima, a u ponedjeljak u pratnji Winnie Harlow. U videu objavljenom na njezinom Instagramu zapjevala je jedan od najvećih hitova – ‘Drunk in Love’!

Na koncert je stigla i Katy Perry, te je u posve srebrnom outfitu objavom na Instagramu odala počast kolegici, zahvalivši joj što se rodila i učinila svijet boljim mjestom.

Takozvani BeyDay pjevačica je proslavila radeći ono što najviše voli, a na bini je pratila kći Blue Ivy, kojoj je majka prepustila plesne tačke i u njima naočigled uživa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

Pročitajte još