On je bio najveća ljubav Aleksandre Radović

Piše: L. K. P.

O pjevačici Aleksandri Radović gotovo se nikada nije pisalo u negativnom kontekstu, a ona se trudi se i da svoj privatni život zadrži daleko od očiju javnosti.

Ipak, ono što je poznato je činjenica da Aleksandra iza sebe ima jedan propali brak sa bubnjarom Dejanom Nikolićem Džonijem, s kojim je nastupala u vojnom orkestru.

Još kao studentica stupila je u vezu sa Dejanom, nakon čega je s Aleksandrom Zeremskim dobila kćerku Ninu.

Ipak, ono što rijetko ko o njoj zna jeste to da Zeremski zapravo nije bio njena jedina prva velika ljubav. Posebno mjesto u njenom životu imao je još jedan muškarac, kojeg su kasnije povezivali sa još nekoliko poznatih dama.

U pitanju je producent  Aleksandar Kukanjac.

Pričalo se da je među njima bila velika i prava ljubav, kao i da mu je posvetila određene pjesme. Ipak, čini se da je sudbina imala drugačije planove za njih, pa se par razišao i svako je otišao svojim putem.

U prilog tome da bivši dečko Aleksandre Radović voli poznate dame govori i činjenica da je nakon pjevačice uplovio u vezu, a potom i brak sa glumicom Daninom Jeftić, koja mu je 2013. godine rodila sina Maksima.

Ni ovaj brak nije odolio vremenu, par se razišao, nakon čega se Danina vratila u Srbiju gdje sada živi sa roditeljima.

Aleksandar Zeremski je danas u braku sa pjevačicom Divnom Ljubojević, a prije nje je volio još jednu poznatu damu – voditeljicu Jovanu Joksimović.

Pročitajte još