Emily Ratajkowski o novom trendu: Nema ništa bolje nego biti razveden u tridesetima

Piše: I. H.

Brojni svjetski mediji ovih su dana prenijeli vijesti da je Joe Jonas podnio sudu u Miamiju zahtjev za razvod od glumice Sophie Turner nakon četiri godine braka, tvrdeći da je njihov brak “nepovratno uništen”. Na ovo se osvrnula poznata manekenka Emily Ratajkowski, koja je suptilno podržala Turner usred razvoda, i to videom na TikToku.

 

Ratajkowski je istakla da treba “gledati život s vedrije strane”, a rastave u dobi od trideset godina naziva trendi odlukom, iz razloga što “ljudi tada imaju još cijeli život pred sobom”. Ova 32-godišnjakinja je također dala svoje objašnjenje zašto nema ništa bolje nego biti u tridesetima razveden, piše Page Six.

@emrata♬ original sound – Emrata

„Još uvijek si zgodna, možda već imaš malo vlastitog novca, shvataš šta želiš učiniti sa svojim životom i svime ostalim, a nakon što si isprobala tu bračnu fantaziju, možda si shvatila i da to nije ono što zaslužuješ“, rekla je Emily Ratajkowski.

Obraćajući se direktno onima koji se osjećaju “pod stresom” zbog svojih razvoda, Ratajkowski je rekla da je “sve dobro” i čestitala razvedenima. Iako Ratajkowski u videu nije spomenula Turner imenom, mlada je glumica podijelila video samo dan nakon što je Jonas podnio zahtjev za razvod.

 

Par se osvrnuo na svoj prekid u zajedničkoj izjavi na Instagramu u srijedu, nazvavši to “zajedničkom” odlukom.

„Nakon četiri prekrasne godine braka, zajednički smo odlučili raskinuti brak prijateljski“, napisali su.

Par ima dvije kćeri, trogodišnju Willu i jednogodišnju djevojčicu čije ime nikad nije objavljeno u javnosti. Djevojčice su, tvrde američki mediji, najviše vremena provodile s ocem, no on ipak traži podijeljeno skrbništvo nakon razvoda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)

Inače, popularna Emily, manekenka i autorica knjige “My Body”, slobodna je od septembra 2022., kada se rastala od supruga Sebastiana Bear-McClarda nakon četiri godine braka zbog optužbi da je varao.

Pročitajte još