U najvećoj tajnosti udala se Anđelka Prpić u Beogradu: Drugi put rekla je “da”

Piše: L. K. P.

Glumica Anđelka Prpić jučer se udala za svog partnera Marka Žugića, s kojim je u maju dobila kćerkicu Čarnu. Kako piše Kurir, vjenčanje je održano u najvećoj tajnosti i za samu ceremoniju znali su tek najbliži članovi porodice i bliski prijatelji koji su bili pozvani na njihovo slavlje ljubavi.

– Anđelka nije željela veliku svadbu, htjela je izbjeći medije koji su od prvog dana njene veze Markom pisali o njima. Zato se odlučila sve napraviti u tajnosti. Ni na društvenim mrežama nitko nije objavio fotografije ili snimke, a ni ona se nije oglašavala, otkrio je izvor .

Drugi srpski časopis, Espresso, saznao je pak da je svadbeni ručak održan na neobičnom mjestu, u jednom lokalu koji se nalazi pomalo skriven od pogleda, u prolazu Zemunske pijace, a koji je nešto između street fooda i restorana.

Riječ je o restoranu Pretop koji je za ovu priliku bio ukrašen mnogobrojnim lampicama i bijelim stolnjacima postavljenim preko malih stolova.

Anđelki Prpić je ovo drugi brak, dok je Marku prvi. Ona je prije bila udana za beogradskog ugostitelja Darija Prpića s kojim ima sina.

Pročitajte još