Zavirite u dom iz snova Sofije Vergare: Evo zašto joj se žuri sa prodajom

Piše: L. K. P.

Sofia Vergara nedavno se razvela od supruga Joea Manganiella, nakon ovog koraka odlučila je prodati svoju vilu na Beverly Hillsu. No prodaja ne teče glatko ili se glumici jako žuri jer je ovih dana drastično smanjila prvobitnu cijenu. Naime, u junu je za imanje tražila 19,6 miliona dolara, pa 18, da bi ovih dana snizila cijenu na 15,9 miliona.

Očito kupaca za takvo velebno zdanje nema ili se glumici žuri s prodajom. Kuća se prostire na 1.034 metra kvadratna, ima 7 spavaćih soba, 11 kupaonica, kino, teretanu, saunu, bar, vinski podrum s tri hiljade vinskih etiketa, kuhinju s velikim otokom opremljenu vrhunskim aparatima…

Vani se nalazi lijepo uređen veliki vrt s bazenom i spa centrom, prostorom za sjedenje i vanjskim roštiljem. Vila je građena u romantičnom toskanskom stilu pa se u kući na stropovima nalaze drveni izrezbareni stropovi i vidljive grede, zidovi su tople bež boje, prozori u dnevnom boravku su od poda do stropa, a u radnoj sobi nalazi se kamin.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara)

Glumica kolumbijskih korijena, čije se bogatstvo procjenjuje na 180 miliona dolara, ovo imanje kupila je 2014. kada se upoznala s Manganiellom za nešto više od 10 miliona dolara pa će se i za manju cijenu pokazati kao odlična investicija. Sofia Vergara i Joe Manganiello zajedno su kupili i velebno zdanje slične arhitekture u luksuznom kvartu North Beverly Park, koje su platili 26 miliona dolara no to imanje za sada nije na prodaju.

Pročitajte još