Ko je Alba Baptista, žena koja se udala za najseksi muškarca na svijetu

Piše: L. K. P.

Američkog glumca Chrisa Evansa, časopis People proglasio je najsekski muškarcem na svijetu, ali na žalost mnogih dama Chris više nije slobodan. Proteklog vikenda vjenčao se sa 16 godina mlađom portugalskom glumicom.

Odavno je priznao da želi porodicu i djecu, ali je dugo morao čekati da pronađe onu s kojom će svoje želje i ostvariti. Srce 42-godišnjeg američkog glumca Chrisa Evansa, koji se proslavio ulogom Kapetana Amerike u filmskom serijalu o Marvelovim superjunacima, osvojila je 26-godišnja portugalska glumica Alba Baptista. Na malu i intimnu ceremoniju u njegovom domu u blizini Bostona stigli su članovi porodice i najbliži prijatelji, među njima i Evansvovi kolege iz “Avengersa”, a sve zvanice potpisali su izjavu kojom se obvezuju da neće iznositi detalje u javnost, a na ulasku u kuću “razdužili su” svoje mobitele.

Premda su u vezi već dvije godine, Evans i Baptista nikad se dosad nisu pojavili zajedno na crvenom tepihu niti na društvenom događaju, a njihova jedina zajednička fotografija – pod zaštitnim maskama – smimljena je prošle godine u njujorškom Central parku, gdje su se u šetnji, držeći se za ruke, pridružili skupini stranih turista u obilasku američke metropole.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chris Evans (@teamcevans)

Za časopis People tada su potvrdili vezu, a poznavatelji prilika rekli su kako Chris nikada nije bio sretniji, te da njegova porodica i prijatelji Albu – obožavaju. Portugalska glumica zvijezda je Netflixovog serijala “Warrior Nun”, a glumila je i u nagrađivanim filmovima “Mrs. Harris Goes to Paris” i “Miami”.

Chris Evans prošle godine je, pak, u izboru časopisa People proglašen najseksi muškarcem na svijetu, a u intimnom razotkrivanju tada je rekao kako je njegov ideal partnerice – ranjiva i ponizna osoba. Sudeći prema njezinom životopisu takva je i portugalska glumica koja tečno govori pet jezika, a odrasla je u porodici inženjera i prevoditeljice. Osim glume bavi se i humanitarnim radom, pa je dio 2018. godine provela volontirajući u kambodžanskom sirotištu.

– Što sam zreliji, više uživam kod kuće, a osjećam da dolazi vrijeme i za ženu, djecu, izgradnju obitelji… Čitajući biografije velikih umjetnika, primijetio sam da mnogi svojim najvećim postignućem smatraju obitelj koju su stvorili, ljubav koju su pronašli i dijelili s drugima, a nadam se da će to biti i moj slučaj, otkrio je Evans.

Pročitajte još