Kate Moss više ne liči na sebe: Nekadašnja manekenka se vratila starim porocima

Piše: I. H.

Nekad najtraženija manekenka svijeta, Kate Moss (49) osvajala je modne piste i nosila brojne revije. Međutim, ono po čemu je mnogi pamte su fotografije na kojima ima cigaretu u ruci. Kate nikad nije skrivala kako ne može proći dan, a da nije zapalila.

Izgleda da stare navike teško umiru jer je i sada viđena s cigaretom u ruci. Nije bila našminkana, a pušila je ispred restorana u Londonu nakon ručka.

Fotoreporteri su je ulovili dok je vodila opušteni razgovor s članovima porodice i prijateljima. Od cigarete se nije odvajala. Fotografije su obišle društvene mreže, a fanovi su se prisjetili kako su je prozvali prije nekoliko godina. Za nju su rekli da je „najveća pušačica svih vremena“.

Prošle godine je tvrdila kako se promijenila, da se posvetila sebi i pazi na svoje zdravlje. Lansirala je svoj wellness brenda Cosmos.

„Kada sam počela brinuti o sebi, stvari su se počele mijenjati“, rekla je iako su mnogi uvjereni kako i dalje ne brine o sebi čim joj je cigareta u ruci.

Kate je bila vjenčana za gitaristu Jamieja Hincea od 2011. do 2016., a iz prošle veze s kustosom Jeffersonom Hackom (52) dobila je kćer Lilu Grace Moss Hack (20). Trenutačno je u vezi s britanskim fotografom Nikolaijom von Bismarckom (36). Najpoznatija veza joj je s Johnnyjem Deppom, s kojim je bila od 1994. do 1998., a u junu 2022. je svjedočila u korist Johnnyja, koji se sudi s bivšom suprugom Amber Heard.

Pročitajte još