Franka Batelić otkrila tajnu: Kako da izgledate dobro nakon neprospavane noći i to za samo 7 minuta

Piše: L. K. P.

Franka Batelić, pjevačica i supruga bivšeg nogometaša Vedrana Ćorluke uz dvoje djece ima malo vremena za spremanje, zahvaljujući stalnoj saradnji s vizažistima, saznala je i kako se na brzinu spremiti i dobro izgledati i te rutine se sada i sama drži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

– Kad imaš ravno 7 minuta do izlaska iz kuće. Zato možda bolji opis : GET KIND OF READY with me. Ali dobro jeee, imam @its.franklygood u nijansi #dandylady da da malo života ovoj neispavanoj faci. Koji su vaši trikovi za prvu pomoć umoru na licu? (nemojte mi reći dovoljno sna… – posljednja je Frankina objava na Instagramu, ispod koje se razvila i rasprava. Uz to je Franka objavila i video na kojem pokazuje za šta joj je točno potrebno sedam minuta, a koji je oduševio njene vjerne pratiteljice.

No, neki su imali i sitne zamjerke, koje su odmah prihvaćene od strane sviju.

-Djevojke drage koje gledate ovaj video budite nježnije prema svom licu i dio oko očiju nemojte ovako rastezati prema ‘van’ već radite pokrete od izvana prema unutra (dio ispod očiju). Spriječit ćete sbotokse i koje kakve fillere kad budete starije, poruka je koja stoji u jednom od brojnih komentara.

Za svoj izgled Franka je dobila i pregršt komplimenata: ‘Kad je neko lijep može i 3 minute’, ‘Ma ti si i bez šminke predivna’….

Budući da je godinama na estradnoj sceni, te je za većinu pojavljivanja šminkaju profesionalni vizažisti, Franka je odavno naučila njihove male tajne i trikove, zato ne čudi da ih je počela i koristiti u privatno vrijeme.

Pročitajte još