Nicole Kidman na meti slavne komičarke: Fanovi zgroženi komentarom

Piše: I. H.

Jedna od najpoznatijih američkih glumica sadašnjice, Nicole Kidman, ovih dana našla se na meti slavne američke komičarke Amy Schumer. Ova američka komičarka koja u šalama ne štedi ni sebe, naletila je na otpor fanova slavne glumice pa se izvinila na sebi svojstven, sarkastičan način.

Amy Schumer prilično je opakog jezika, a ovaj put je na svom Instagramu objavila fotografiju Nicole Kidman kako ukočenog lica i smrznutog pogleda sjedi u loži na US Openu uz podrugljivi komentar – Ovako sjedi čovjek.

 

 

Iako na fotografiji Nicole zaista izgleda pomalo ukočeno i neprirodno, ovaj sarkastični komentar nekim pratiteljima slavne komičarke nije bio nimalo smiješan, te je naišla na jak otpor:

‘‘Maltretirate li trenutačno Nicole Kidman, dobitnicu Oscara i Emmyja, putem interneta?“ napisao je jedan pratitelj.
‘‘Ovaj post je zaista ispod časti. Šta njime želite postići‘‘, napisao je drugi.

‘‘ Woow, tako zločesto! Očekivala sam da će jedna od mojih omiljenih komičarki imati više poštovanja prema drugim ljudima. Ponižavanje drugih ionako je uvijek znak vlastite nesigurnosti, stoga bi se kritičarka u ovom slučaju trebala pogledati u ogledalo.‘‘,

‘‘Uvijek sam mislila da si duhovita, pogledala sam sve tvoje filmove i emisije, pročitala sam i tvoju knjigu. Ali ovo selektivno javno trolanje kolegice? Ne, hvala!‘‘…bili su samo neki od komentara.

Među tim komentarima, bilo je i onih koji su se pridružili slavnoj komičarki u ismijavanju:

“Vjerojatno joj je jako neugodno jer snima neki stranac. To je izraz frustracije koji joj curi kroz botoks”

Međutim, komičarka Amy Schumer nije stala samo na tom komentaru. Napisala je izvinjenje u kojem je pak okrznula Milu Kunis i Ashtona Kutchera koji su dali pismenu podršku Dannyju Mastersonu, kolegi iz humoristične serije ‘‘Lude sedamdesete‘‘ koji je dobio 30 godina zatvora zbog silovanja dviju žena.

 

 

‘‘Želim se izviniti svim ljudima koje sam povrijedila objavljivanjem fotografije Nicole Kidman aludirajući da izgleda kao vanzemaljac. Tražit ću od glumačke postave serije „Lude sedamdesete‘‘ da mi napišu pisma zagovarajući moj oprost.‘‘, napisala je sarkastično.

Oba posta je obrisala, a Nicole Kidman nije komentarisala njezin zločesti komentar.

Pročitajte još